Totul s-a întâmplat la Arad. Un martor a spus că fetița a fost luată de curenții puternici ai râului Mureș. „A prins-o curentul și a dus-o, dar mă mir că a scăpat asta mai mică”, „Polițistul  a sărit direct în apă”, au relaratat martorii citați de Aradon.ro.

Eroul zilei este agentul principal  de ordine publică Marius Ţîrle, de 32 de ani, de la Inspectoratul de Poliție Județean Arad. El a sărit în apele Mureşului pentru a salva o fetiță de 11 ani, care era  după ce a intrat cu o prietenă să se bălăceascîă, dar a fost prinsă de curenți. „A fost un gest spontan, înainte de toate sunt și eu părinte, mă gândesc că orice părinte ar fi făcut la fel”, a spus polițistul arădean despre gestul său, pentru aceeași sursă.

 Fetiția a fost purtată până în mijlocul albiei râului, unde reușise să se agațe de o bară și striga după ajutor. După ce a săîrit în apă și a prins fetița, polițistula  avut nevoie de ajutorul unui pompier, pentru a ieși din apă, deroarece viteza râului era prea mare ca să poată înota la mal.

Odată scoasă din apă, fetița de 11 ani a fost preluată de cei de la SMURD, care i-au acordat primul ajutor. Paramedicii au constatat că fetița era doar foarte speriată și că suferea o hipotermie ușoară. (Sursa video: Aradon.ro)