Evenimentul Zilei > Politica > PNL trece la amenințări! Previziunea sumbră pentru viitorul lui Teodorovici
PNL trece la amenințări! Previziunea sumbră pentru viitorul lui Teodorovici

PNL trece la amenințări! Previziunea sumbră pentru viitorul lui Teodorovici

Liderul senatorilor PNL Florin Cîțu iese la atac, după ce Guvernul a decis să adopte o hotărâre prin care toate documentele Ministerului de Finanțe devin secret de stat.

Liberalul o acuză pe Viorica Dăncilă că „obstrucționează pe față justiția” și că totul este o încercare de a acoperi ilegalitățile.

Viorica obstrucționează pe față justiția!!! PSD se teme de pușcarie! Orlando a înțeles, după o săptămână, că sesizarea procuraturii în ceea ce mă privește a fost o capcană pentru el. După ce l-am anunțat că abia aștept ca împreună cu procurorul de caz să ne uităm prin secretele MFP, curajosul ministru a înțeles că și-a pus singur lațul de gât. Viorica și animalul ei de casă au intrat în PANICĂ! Imediat au hotărât să facă SECRET de serviciu TOATE documentele de la MFP. Și asta au aprobat ieri în ședința de guvern. Așa speră ei că pot opri documentele pe care le primesc din MFP în legătură cu ilegalitățile comise de ei”, a scris Cîțu, joi, pe Facebook.

Senatorul PNL acuză că prin adoptarea acestei hotărâri a Guvernului se încearcă ascunderea mai multor lucruri.

Cîțu oferă, în acest sens, două exemple: deplasarea în Cuba, fără mandat, a ministrului de Finanțe Eugen Teodorovici și falsificarea execuției bugetare din 2018 și a rectificărilor bugetare de anul trecut și de anul acesta.

Uitați de ce au aprobat IMEDIAT această hotărâre de guvern:

-să ascundă urmele deplasării lui Orlando în Cuba și faptul că nu a avut mandat așa cum cerea legea pentru negocia ștergerea datoriei publice pe care Cuba o are către România- 1.5 miliarde dolari.

-să ascundă cheltuielile cu deplasările pentru capitalizarea diverșilor bănci suspecte la care Orlando este guvernator.

-evident că cel mai important lucru pe care îl trec la secret este falsicarea execuției bugetare din 2018 dar și a rectificării bugetarii bugetare din 2018 și 2019.

-detaliile achiziției Banca Românească de EXIM BANK cu bani împrumutați din …ATENȚIE MARE … CHINA … doar pe semnătura lui Teodorovici”, a mai completat liderul PNL.

Florin Cîțu a transmis și un mesaj final către Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici: „V-am prins! Viorica și Orlando, de ce vă este frică nu scăpați. Vă garantez! Îți spun doar atât Orlando. Peste puțin o să te plimbi de mână cu Liviu într-o curte mică”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: