Evenimentul Zilei > Politica > Epidemiile de sezon au lovit trei sferturi dintre primarii PNL Timiș, chiar în plină campanie pentru europarlamentare
Epidemiile de sezon au lovit trei sferturi dintre primarii PNL Timiș, chiar în plină campanie pentru europarlamentare

Epidemiile de sezon au lovit trei sferturi dintre primarii PNL Timiș, chiar în plină campanie pentru europarlamentare

Șase edili liberali s-au îmbolnăvit chiar în momentul lansării candidaților pentru alegerile europarlamentare. Boala a lovit „drept la țintă” în rândul edililor timișeni ai PNL. Însă, boala a trecut miraculos și astăzi aceștia au revenit la muncă, cu dorința de a obține un scor bun pentru partid.

Aproape trei sferturi dintre primarii PNL Timiș nu au putut participa la evenimentul de lansare a candiaţilor PNL la alegerile europarlamentare, din cauza faptului că s-au îmbolnăvit. 

Din fericire pentru electoratul liberal, se pare că epidemia a fost una de scurtă scurtă durată, și majoritatea edililor au revenit astăzi la muncă cu dorința de obținere un scor bun pentru partid în 26 mai.

Și primarul din Deta, Petru Roman, s-a declarat bolnav sâmbătă  dar astăzi acesta și-a revenit complet şi promite un scor fantastic pentru PNL la Deta.

„Nu am putut veni, pentru că am fost bolnav. Şi ceilalți colegi primari au avut motive obiective. Mi-a plăcut discursul domnului Vasile Blaga, a fost cel mai ancorat în realitate. Nu o să precupețim nici un efort în campanie şi sunt convins că PNL va avea un scor foarte bun la Deta, poate chiar dublu faţă de cel înregistrat la alegerile trecute, când rezultatul a fost de 10-15 la sută”, a declarat Petru Roman, ironia fiind valabilă pentru cunoscători.

Sursa foto: renașterea.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.