Evenimentul Zilei > Politica > Reacția PNL, după mesajul SUA de retragere a legilor justiției: „Premieră absolută”
Reacția PNL, după mesajul SUA de retragere a legilor justiției: „Premieră absolută”

Reacția PNL, după mesajul SUA de retragere a legilor justiției: „Premieră absolută”

Deputatul PNL Alina Gorghiu reacționează, după ce Departamentul de Stat al SUA a transmis într-un comunicat ca Parlamentul să nu adopte modificarile legilor justiției.

Gorghiu scrie pe contul său de Facebook că reacția SUA va fi catalogată de șeful PSD drept politică, „ca de la oameni răi”

"Premieră absolută! O reacție pe care sigur o să o catalogheze PSD-Dragnea drept politică și nejustifică, ca de la oamenii răi, așa cum sunt și cei care protestează, așa cum e PNL, CSM și alții. Reacția Departamentului de Stat SUA: respingeți legile justiției!!”, a scris Alina Gorghiu, pe Facebook.

Departamentul de Stat al SUA spune Parlamentului și majorității PSD să nu adopte modificarile Legilor Justiției, printr-o declarație îngrijorătoare a lui Heather Nauert, purtătorul de cuvânt al Departamentul de Stat American.
 
„Statele Unite au luat act cu preocupare de faptul că Parlamentul dezbate legi care ar putea submina lupta contra corupției și pune în pericol independența justiției. Aceste reglementări, propuse inițial de Ministerul Justiției, amenință progresul făcut de România în ultimii ani în construirea de instituții juridice bine apărate de interferențe politice”, a spus Heather Nauert conform site-ul oficial al instituției. 
 
„Solicităm Parlamentului României să respingă legile care slăbesc statul de drept și pun în pericol lupta împotriva corupției”, se încheie comunicatul Departamentului de Stat al SUA.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: