Liviu Pleșoianu a lansat un nou atac la adresa Vioricăi Dăncilă, președintele interimar al PSD. Pleșoianu a declarat o luptă deschisă asupra actualei conduceri a partidului.

„Un partid fără izmene, asta e acum PSD-ul condus de voi, impostorilor!”, a scris Pleșoianu, într-un mesaj pe Facebook. 

„Nu „am fost plecat nouă ani” din galaxie, precum doamna Dăncilă. Am fost pe aici, pe meleaguri. Și știu exact din cine e constituit „statul paralel” și cum funcționează. Ca atare, fără sofisticării, le spun ferm celor care s-au cocoțat la vârful PSD: lupt cu voi până la capăt! Ați predat cu arme și muniții acest partid! V-ați predat acelui stat paralel care, desigur, nu există, dar care vă face să vi se dezlege brăcinarii și să rămâneți fără izmene! Un partid fără izmene, asta e acum PSD-ul condus de voi, impostorilor!”. 

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu cere convocarea unui congres prin care să fie schimbat partidul din temelii. 

„Aveți curaj să faceți congres acum? Hai să vă vedem, principialilor! Aveți curaj să mă înfruntați PUBLIC în fața oamenilor care ne-au votat și în 2012, și în 2016 cu speranța că vom fi oameni de fier, nu oameni de mămăligă!? Eu lor le sunt fidel, nu vouă, impostori fricoși! PSD e un partid capturat acum. Alături de oameni, îl vom elibera de voi. Hai, Congres! Dacă nu-l organizați, înseamnă că vă e frică să ne înfruntați… Fie să FIM oameni, nu râme!” 

Acum câteva zile, deputatul Liviu Pleşoianu a criticat-o dur pe Dăncilă, după ce premierul s-a dezis de lupta împotriva „statului paralel” şi de discursul împotriva abuzurilor din justiţie. 

„9 iunie 2018: Viorica Dăncilă participă la mitingul împotriva Statului Paralel și vorbește cu un ecran în spate pe care scrie „Jos Statul Paralel” și cu un pupitru în față pe care scrie tot „Jos Statul Paralel”. 

28 mai 2019: Viorica Dăncilă – „Eu nu am vorbit de Statul Paralel! Eu nu vreau să fac o REFERIRE REFERITOARE la acest aspect! Nu vreau să discut despre Statul Paralel! Nu știu despre acest lucru. Gândiți-vă că am fost plecată 9 ani din România…” #Halatul_cât_e_halatul”, scrie Pleşoianu, tot pe Facebook.