Evenimentul Zilei > Politica > Pleșoianu despre Iohannis: „Trebuia suspendat încă din 2016″
Pleșoianu despre Iohannis: „Trebuia suspendat încă din 2016″

Pleșoianu despre Iohannis: „Trebuia suspendat încă din 2016″

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a transmis un mesaj pe contul de Facebook în care susține că președintele Klaus Iohannis ar fi trebuit să fie suspendat din decembrie 2016.

„Mă felicit încă o dată pentru faptul că Insul Bizar NU a primit aviz pentru referendum și cu votul meu. Se întâmpla în februarie 2017… Votul meu nu îl va avea niciodată pentru nimic. Trebuia SUSPENDAT încă din decembrie 2016, când am cerut prima dată acest lucru. Între timp, am mai solicitat public demararea procedurii de suspendare de cel puțin 30 de ori…

Am spus încă de atunci că, „nesuspendat, Insul Bizar se va asigura că nu mai rămâne piatră pe piatră pe aici". Am avut perfectă dreptate!", este mesajul scrus Pleșoianu pe Facebook. 

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat miercuri că este „aproape hotărât" să susțină un referendum național în data de 26 mai, când vor fi și algerile europarlamentare. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.