Victor Piţurcă ar putea veni de azi la antrenamentele Stelei, punând astfel capăt incertitudinii în privinţa noului staff tehnic care durează în Ghencea de la încheierea sezonului precedent. Fostul selecţioner şi-a trimis încă de ieri un om de încredere în Ghencea, pe preparatorul fizic Marius Dima.

Primele şedinţe de pregătire de după vacanţa de vară au fost conduse de Leo Strizu, antrenorul de la "satelit". Marius Dima le-a dezvăluit fotbaliştilor că de azi s-ar putea să fie urmăriţi la antrenamente şi de Piţurcă. Instalarea oficială a fostului selecţioner va fi făcută la o dată stabilită de acesta.

"Sigur, prezentarea nu se va face la «Palat» şi nici de ziua lui Gigi Becali (n.r. – 25 iunie, data la care au fost instalaţi Gică Hagi, în 2007, şi Cristiano Bergodi, în 2009)", ne-a dezvăluit un angajat al Stelei.

Emeric Ienei: "Va fi precum Ferguson la Manchester"

Emeric Ienei n-a confirmat deocamdată dacă va veni preşedinte în Ghencea, dar a vorbit la sigur despre noul mandat al lui Piţi la cârma "roş-albaştrilor": "Piţurcă va fi la Steaua ceea ce este Ferguson la Manchester United". Singura mare incertitudine este legată de numele "pălmaşului" care va conduce antrenamentele după ordinele fostului selecţioner.

Variantele vehiculate sunt Eugen Neagoe şi Florin Marin. O surpriză ar putea fi şi Sorin Cârţu. Ultimul are şi avantajul că este prieten cu Gigi Becali şi n-ar primi contre din partea acestuia, aşa cum au păţit Eugen Neagoe şi Florin Marin. Emeric Ienei a dezvăluit şi intenţia de a atrage cât mai multe foste glorii în club pentru "a începe reconstrucţia morală a echipei".

Au venit Stanca şi Păcurar

Portarul Răzvan Stanca (30 de ani) şi mijlocaşul Alexandru Păcurar (28 de ani), ambii de la Pandurii Târgu-Jiu, au fost legitimaţi ieri de Steaua. Goalkeeper-ul a fost împrumutat pentru un sezon, iar al mijlocaşul a semnat un contract pe patru ani. Deşi vin de la o echipă retrogradată, Emeric Ienei susţine că "sunt doi jucători care promit".

4 jucători a transferat Steaua în această vară la ordinul lui Victor Piţurcă: Iordan Todorov, Dorel Stoica, Alexandru Păcurar şi Răzvan Stanca

MUTĂRI

Karamienii pleacă, vine Mitea?

Fraţii Arman şi Artiom Karamian au fost informaţi ieri de Gigi Bercali că nu intră în vederile lui Victor Piţurcă şi contractele lor nu vor mai fi prelungite. O surpriză vehiculată prin Ghencea este posibila legitimare a lui Nicolae Mitea, un jucător pe care Victor Piţurcă l-a folosit când era selecţioner.

Mitea n-a mai jucat nicăieri de aproape un an. Nici polonezul Pawel Golanski nu va mai continua la echipa "roş-albaştrilor", în locul său fiind transferat bulgarul Iordan Todorov.