Phoenicia Holiday Resort din Mamaia îşi aşteaptă turiştii

Phoenicia Holiday Resort din Mamaia îşi aşteaptă turiştii

Situat în Mamaia Nord, la 150 de metri de plajă, complexul hotelier a fost gândit în special pentru a găzdui familiile cu copii şi cuprinde, pe lângă locurile de cazare, o varietate de distracţii.

În nordul staţiunii Mamaia s-a inaugurat anul trecut cel mai mare complex de vacanţă din România. Phoenicia Holiday Resort este un veritabil miracol al litoralului nostru, fiind gândit pentru a găzdui în mod special familii cu copii. Complexul este unic în Europa de Sud-Est, pentru că oferă 2.000 de locuri de cazare în apartamente complet mobilate şi utilate cu bucătărie proprie.

Chiar dacă, până în momentul de faţă, încă mai există în complex zone restrânse unde încă se lucrează, putem constata faptul că el se află într-o continuă dezvoltare.

Turism la standarde internaţionale

Ne puteți urmări și pe Google News

Phoenicia Holiday Resort reprezintă cea mai mare investiţie din turism făcută cu capital 100% românesc. Imaginat şi gândit ani la rând, întregul complex a fost realizat după fantezia şi viziunea unei persoane, departe de calcule financiare, economice sau comerciale.

"Experienţa sezonului 2010 ne dă curajul să spunem că putem crea poveşti de vacanţă mult mai aproape de «acasă»" ne-a declarat Dr. Mohamed Murad, preşedintele Phoenicia Hotels& Resorts.

Phoenicia Holiday Resort este o poveste care lasă amprente nu numai în sufletul copiilor, ci şi în sufletul celor care caută acea vacanţă mult visată, pe care ani la rând românii nu au putut s-o obţină decât dincolo de graniţele ţării.

Plajă privată şi bază sportivă

Managementul Phoenicia Holiday Resort vine cu o nouă abordare în turismul românesc specifică anului 2011. În perimetrul care găzduieşte acest veritabil miracol, turiştii au tot ce le trebuie: apartamente complet mobilate cu bucătării utilate şi dotate, peste 400 de locuri de parcare, plajă privată, baza sportivă, cinci restaurante, staţie TV proprie şi cea mai mare piscină de pe litoral.

Totodată, în cadrul complexului mai sunt un helioport, râuri şi jocuri de apă în curtea interioară a resortului, program artistic în fiecare seară, discotecă pentru copii între nouă şi 15 ani, echipe speciale de animatori pentru copii şi adulţi, zonă de desert cu peste 300 de sortimente, echitaţie, Centru spa şi beauty salon, precum şi spălătorie auto.