Petrecerea burlacilor care a intrat în istorie. Cum s-a terminat

Petrecerea burlacilor care a intrat în istorie. Cum s-a terminat

O petrecere a burlacilor s-a terminat cu 16 divorțuri

Record de divorțuri după o petrecere a burlacilor ! 16 soții ale unor prietenilor unui tânăr de 22 de ani din Marea Britanie, care a organizat o petrecere a burlacilor,au decis să se despartă de tovarășii lor de viață.

Motivul incredibil care a condus la această decizie a fost publicarea într-un grup de WhatsApp în care se aflau prietenii tânărului care urma să se căsătorească, a unor imagini de la petrecere, unde se puteau vedea dame de companie și cantități uriașe de alcool consumate, scrie timpul.md

Ne puteți urmări și pe Google News

Una din soțiile prietenilor tânărului, a intrat în grupul de WhatsApp și a văzut toate pozele și filmările făcute în timpul petrecerii, ea anunțându-le și pe soțiile celorlalți bărbați. Tânărul care urma să se căsătorească în luna martie a anului viitor, a organizat petrecerea în Insulele Caraibe, el plecând împreună cu prietenii săi într-o vacanță.În urma acestui incident, toate soțiile dar și logodnica tânărului care urma să se căsătorească au decis să divorțeze și respectiv să anuleze nunta, după ce au văzut imaginile.