Evenimentul Zilei > Monden > Petrecerea burlacilor care a intrat în istorie. Cum s-a terminat
Petrecerea burlacilor care a intrat în istorie. Cum s-a terminat

Petrecerea burlacilor care a intrat în istorie. Cum s-a terminat

O petrecere a burlacilor s-a terminat cu 16 divorțuri

Record de divorțuri după o petrecere a burlacilor ! 16 soții ale unor prietenilor unui tânăr de 22 de ani din Marea Britanie, care a organizat o petrecere a burlacilor,au decis să se despartă de tovarășii lor de viață.

Motivul incredibil care a condus la această decizie a fost publicarea într-un grup de WhatsApp în care se aflau prietenii tânărului care urma să se căsătorească, a unor imagini de la petrecere, unde se puteau vedea dame de companie și cantități uriașe de alcool consumate, scrie timpul.md

Una din soțiile prietenilor tânărului, a intrat în grupul de WhatsApp și a văzut toate pozele și filmările făcute în timpul petrecerii, ea anunțându-le și pe soțiile celorlalți bărbați.
Tânărul care urma să se căsătorească în luna martie a anului viitor, a organizat petrecerea în Insulele Caraibe, el plecând împreună cu prietenii săi într-o vacanță.În urma acestui incident, toate soțiile dar și logodnica tânărului care urma să se căsătorească au decis să divorțeze și respectiv să anuleze nunta, după ce au văzut imaginile.