Evenimentul Zilei > Actualitate > Peter Pop, în tensiuni cu Smiley: „Colaborarea noastră a fost un eşec!”
Peter Pop, în tensiuni cu Smiley: „Colaborarea noastră a fost un eşec!”

Peter Pop, în tensiuni cu Smiley: „Colaborarea noastră a fost un eşec!”

Frumosul din videoclipul și piesa Lorei, „Singuri în doi”, a dispărut subit de pe piaţa muzicală la scurt timp după lansarea acestui hit. Peter Pop a vorbit în exclusivitate la emisiunea Pe Româneşte, la Gold FM 96,9, despre piedicile pe care le-a întâlnit în colaborarea cu Smiley şi a spus că relaţia lor profesională nu s-a încheiat în termeni amiabili.

Deşi a avut un succes răsunător cu melodia pe care a compus-o şi a interpretat-o alături de Lora, Peter Pop a intrat într-un con de umbră, dar nu din proprie iniţiativă. Se pare că artistul a avut foarte multe neînţelegeri cu HaHaHa Production, casa de discuri a lui Smiley, despre care a şi făcut dezvăluiri uluitoare: „Smiley este vecin cu mine, iar mama mea, ştiind că sunt foarte pasionat de muzică, l-a abordat şi l-a rugat să mă asculte. Andrei (n.r. Smiley) a acceptat şi când am susţinut prima audiţie, el şi Şerban Cazan (n.r. compozitor renumit) au spus că am un timbru vocal unic în România. A fost o surpriză plăcută şi am semnat un contract. Din pă- cate, colaborarea noastră nu a mers aşa cum îmi doream, cei de la Hahaha neinmplicându-se în evoluţia mea. Practic, a trebuit să fac totul singur, ceea ce este foarte greu pentru un artist debutant”, a mărturisit Peter în studioul Gold FM. Întrebat de către moderatori dacă ştie câţi bani s-au încasat în urma difuzării piesei „Singuri în doi”, Peter Pop a spus că nu. Mai mult, confilictul cu Smiley a lăsat un gust amar. În discuţia despre curentul artiştilor vloggeri, el a aruncat un indiciu asupra tensiunilor rămase: „Nu m-am gândit să-mi pun viaţa pe internet, nu-i urmăresc pe cei care o fac, cu atât mai puţin pe Smiley!”.

A ieşit din conul de umbră cu piesa „Umbre”

Soarele a răsărit până la urmă pe plan profesional pentru simpaticul artist. A semnat cu Universal Music şi în prezent lucrează la un nou album. Primul single, „Umbre”, care a fost lansat în mediul online, a prins foarte bine, dar la fel de bine a captat atenţia publicului şi piesa „Lucruri mici”