Evenimentul Zilei > Actualitate > Pesedistii cer cu inversunare suspendarea sefului statului!
Pesedistii cer cu inversunare suspendarea sefului statului!

Pesedistii cer cu inversunare suspendarea sefului statului!

PSD va declansa procedura de suspendare din functie a sefului statului, a anuntat astazi liderul principalului partid din opozitie , Mircea Geoana.

Acesta a precizat ca social-democratii cer ca Basescu si Tariceanu sa demisioneze din functii, iar justitia sa se autosesizeze in legatura cu acuzatiile pe care acestia si le-au adus.

Intrebat daca social-democratii vor initia o motiune ce cenzura, Mircea Geoana a raspuns: "Motiunea de cenzura este o varianta pe care o pregatim".

El a precizat ca PSD-ul va declansa intai procedura de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu, intrucat aceasta nu depinde de convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara.

Reactii

Raluca Turcan, membra a grupului de initiativa pentru PLD, considera ca toate partidele politice au "obligatia morala" sa sustina o motiune de cenzura pentru a contribui la schimbarea unui "premier incompetent".

Deputatul precizeaza ca Tariceanu "este un premier care minte in mod constant si care foloseste aceasta practica in mod repetat si in detrimentul romanilor si al Romaniei", avand ca unic scop sa se agate de "scaunul de prim-ministru in avantajul sau personal si al clientilor sai politici". 

Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat, toto astazi, ca un guvern de tehnocrati sau un guvern de uniune nationala reprezinta solutia de iesire din actuala criza politica, precizand totodata ac PSD este pregatit sa intre la guvernare.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: