Evenimentul Zilei > Justitie > Dinu Pescariu și Claudiu Florică, în fața procurorilor. ACUZAȚII într-un nou dosar desprins din Microsoft
Dinu Pescariu și Claudiu Florică, în fața procurorilor. ACUZAȚII într-un nou dosar desprins din Microsoft

Dinu Pescariu și Claudiu Florică, în fața procurorilor. ACUZAȚII într-un nou dosar desprins din Microsoft

Fostul tenismen Dinu Pescariu și Claudiu Florică au ajuns la DNA. Ei au fost citaţi oficial, împreună cu avocaţii lor, pentru a da declaraţii într-un nou dosar desprins din Microsoft.Cei doi sunt acuzaţi de spălare de bani, fiind trimişi în judecată împreună cu fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu. Vom reveni cu amănunte în acest caz.

Dinu Pescariu şi omul de afaceri Claudiu Florică, celebri pentru denunţurile făcute în dosarul Microsoft, au ajuns vineri dimineaţă în biroul procurorilor DNA. Ei au fost citaţi oficial, împreună cu avocaţii lor, pentru a da declaraţii într-un nou dosar desprins din Microsoft.

Aceștia sunt acuzaţi de spălare de bani, fiind trimişi în judecată îmrepună cu fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, potrit stirileprotv.ro.

Pe 10 aprilie 2017, DNA i-a pus sub acuzare pe Dinu Pescariu și Claudiu Florică, reprezentanți ai firmei D.Con-Net AG, pentru instigare la infracțiunea de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul.