Evenimentul Zilei > Actualitate > PERCHEZIŢII în şase judeţe şi în Bucureşti. TRAFIC cu ARME ŞI MUNIŢIE Sunt vizaţi ZECI de români
PERCHEZIŢII în şase judeţe şi în Bucureşti. TRAFIC cu ARME ŞI MUNIŢIE Sunt vizaţi  ZECI de români

PERCHEZIŢII în şase judeţe şi în Bucureşti. TRAFIC cu ARME ŞI MUNIŢIE Sunt vizaţi ZECI de români

Politistii Direcţiei Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase (DAESP) din Inspectoratul General al PoliţieiRomâne (IGPR) efectueaza 20 de perchezitii domiciliare la detinători ilegali de arme si munitie. Oficiali din Poliţia Română au declarat, pentru "Evenimentul zilei", că români din şase judeţe şi din Bucureşti au cumpărat pistoale şi muniţie, prin internet, de la un român plecat în străinătate.

Poliţia Română a anunţat că efectuează 20 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele: Ilfov, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Constanţa, Teleorman şi Timiş.

Persoanele vizate sunt acuzate de nerespectarea regimului armelor si muniţiilor.

Rămâneți conectați la Premium.evz.ro. În cursul dimineții veți mai putea citi:

—- ++++

Oficiali din Poliţia Română au dezvăluit, pentru "Evenimentul zilei", că oamenii legii de la Direcţia Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase (DAESP) au dat de urma mai multor posesori ilegali de arme şi muniţie.

Aşa au descoperit că un român plecat în Italia şi-a deschis un site prin intermediul căruia vindea pistoale şi gloanţe.

Este vorba despre arme de autoapărare, cu aer comprimat şi cu gaze iritant lacrimogene.

Conform legii, pistoalele trebuiau să fie autorizate şi înregistrate, însă românii care le-au cumpărat nu au făcut acest lucru.

Drept urmare sunt cercetaţi penal.