Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce a scris Valentina Pelinel, după ce Cristi Borcea a fost eliberat! Reacții în lanț din partea fanilor
Ce a scris Valentina Pelinel, după ce Cristi Borcea a fost eliberat! Reacții în lanț din partea fanilor

Ce a scris Valentina Pelinel, după ce Cristi Borcea a fost eliberat! Reacții în lanț din partea fanilor

Cristian Borcea a fost eliberat, luni după-amiază, din închisoare. Fostul acționar al clubului Dinamo a fost întâmpinat de jurnaliștii, dar și de Valentina Pelinel, cu care are un copil.
Valentina Pelinel i-a sărit în brațe lui Borcea, exprimându-și bucuria că își vede iubitul în libertate.
 
Valentina a postat pe cntul su de Instagram un mesaj emoționant, alături de o fotografie în care apare împreună cu Cristi Borcea și copilul lor.
 
„Iubire,împlinire, familie, recunoștință, un nou început”, a scris Valentina Pelinel.
 
Fostul acționar al clubului Dinamo a declarat la ieșirea din închisoare că această perioadă a fost una extrem de grea și că ar avea nevoie de niște ședințe la psihiatru.
 
„A fost o perioadă foarte grea. Dacă nu aș fi avut-o pe Valentina, nu stiu cum as fi rezistat. Au fost patru ani de iubire si sacrificiu”, a spus Borcea, imediat după ce a ieșit de pe poarta penitenciarului și după ce Valentina Pelinel i-a sărit în brațele lui.
 
„In primul rand, dupa aceasta perioada trebuie sa merg cel putin o luna de zile la psihiatrie. O perioada asa de lunga lasa urme, am ajuns la 4 medicamente psihotrope pe seara”, a mai declarat Borcea.