Evenimentul Zilei > Politica > Pelican l-a desfiinţat în direct pe fostul ministru Budăi: „Eraţi şofer la 35 de ani…” 
Pelican l-a desfiinţat în direct pe fostul ministru Budăi: „Eraţi şofer la 35 de ani…” 

Pelican l-a desfiinţat în direct pe fostul ministru Budăi: „Eraţi şofer la 35 de ani…” 

S-au încins spiritele în platoul Romania TV, atunci când Dumitru Pelican l-a atacat crunt pe fostul ministru al Muncii, Marius Budăi.

Dumitru Pelican, enervat de ceea ce declara prin telefon fostul ministru, n-a mai rezistat şi i-a  reproşat că vorbeşte mult, se repetă şi plictiseşte.

Cearta a plecat de la veşnicul subiect: Pensiile

Pelican: „Pe domnul Budăi dacă-l laşi să vorbească, vorbeşte până la finalul emisiunii şi spune aceleaşi lucruri cu o credinţă ca şi când ar fi Mafalda. Iertaţi-mă domnule Budăi, dar de multe ori combateţi pe lângă temă”.

Reacţia lui Marius Budăi a venit imediat: „Eu respect dialogul, dar de când vă permiteţi dumneavoastă să vorbiţi pe tonul ăsta cu mine?”.

Pelican: „Îmi permit, pentru că enervaţi oamenii cu acest discurs molcom. Mai puneţi punct o dată, că m-am săturat. Când eraţi ministru, tăceaţi şi nu răspundeaţi, acum le ştiţi pe toate…Chiar nu vă este un pic jenă? V-am sesizat unele lucruri şi nu le-aţi luat în seamă din laşitate”.

Şi continuă: „Ruşine să vă fie, nu mă obligaţi să spun mai multe! Sunteţi un laş. Eraţi un şofer până la 35 de ani. Nu aţi făcut nimic cât timp aţi fost la minister. De la 35 de ani aţi început să vă calificaţi”, i-a replicat Dumitru Pelican extrem de nervos.