Evenimentul Zilei > Actualitate > Pedofilul care a speriat România, pus pe butuci de ANAF
Pedofilul care a speriat România, pus pe butuci de ANAF

Pedofilul care a speriat România, pus pe butuci de ANAF

Bărbatul din Onești, G.Iulian, care a luat de pe stradă o fetiță, amenințând-o că o va răpi, are viață grea nu numai în celula în care este închis, acesta primind o lovitură și din partea ANAF

Bărbatul din Onești, G.Iulian, care a luat de pe stradă o fetiță, amenințând-o că o va răpi, are viață grea nu numai în celula în care este închis, acesta primind o lovitură și din partea ANAF.

Pedofilul, în vârstă de 61 de ani, riscă să își piardă și casa, acesta urmând să fie evacuat din locuința din cauza datoriilor , anunță spynews.ro.

ANAF a demarat procedura de executare silită a bărbatului din Onești deoarece nu și-a plătit taxele și impozitele datorate statului.

Judecătorii au decis arestarea preventivă a bărbatului pe o perioadă de 15 zile, începând cu data de 27 septembrie, aceasta fiind propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești.

Polițiștii din Onești au intrat în alertă după ce un bărbat a sunat la 112 şi a spus că fetiţa lui, în vârstă de zece ani, a fost victima unei tentative de răpire. “Dragi părinți, vreau să trag un semnal de alarmă tuturor celor ce au copii, în special fete! Aseară (n.r. – marți seară), în jurul orei 20.00, fiica mea, în vârstă de 10 ani, s-a deplasat la mătușa ei, într-un bloc vecin, la circa 300 de metri de bulevardul Oituz 30, pentru a ridică niște acte, iar la întoarcere a fost acostată de un individ în jur de 45-50 de ani, cărunt, circa 170-175 înălțime, părul prins în codiță și care i-a spus: <Te-am prins, te iau acasă!> Față, zbătându-se și țipând, a reușit să se elibereze și prin minune a fost că în acel moment să strige și o doamnă care era pe bancă în apropiere, cu copilul. Am sunat la 112 și, în aproximativ 5 minute, poliția a venit la blocul nostru, iar apoi la 20 de minute și comisari de la Crimă Organizată pentru a lua declarații și căutarea acelui individ. Rog pe toți cei care îmi pot furniza informații despre acea persoană să îmi scrie în privat! Mulțumesc!”, a scris pe facebook tatăl fetiței agresate . După postarea mesajului și după apelul la 112, agresorul a fost identificat, reţinut şi arestat.

Publicitate