Evenimentul Zilei > Actualitate > Pe urmele Ioanei
Pe urmele Ioanei

Pe urmele Ioanei

Politia nu a reusit sa dea de urma elevei Liceului de arta "Nicolae Tonitza" din Capitala, rapita in aceasta saptamana dupa orele de curs.

Suspectul principal din acest caz se banuieste a fi un spargator de locuinte. Continua cautarile elevei Ioana Moisescu, disparuta in data de 22 ianuarie, in Capitala. Potrivit unor surse din politie, suspectul nu a fost gasit in comuna Budesti, din judetul Calarasi, de unde provine.

El este cunoscut ca un individ agresiv, avand la activ mai multe spargeri de locuinte. Daca va fi depistat si se va dovedi ca este implicat in sechestrarea fetei, acesta va fi acuzat de rapire.

Ioana Moisescu, in varsta de 15 ani, eleva in clasa a VIII-a la Liceul bucurestean "Nicolae Tonitza", a disparut fara urma in data de 22 ianuarie, la scurt timp dupa incheierea orelor de scoala.

Apropiatii fetei cred ca a fost rapita de prietenul ei, un tanar de 21 de ani, pe care l-a cunoscut in cartierul Giulesti, acolo unde locuieste bunica ei. Datele de identificare ale fetei au fost postate pe pagina de internet a politiei, la sectiunea "Urmariti general".

Cei care o vad sau detin informatii despre eleva rapita trebuie sa dea detalii la cea mai apropiata sectie de politie sau la numarul telefonic de urgenta 112. Persoanele care detin informatii si nu le transmit autoritatilor risca sa fie acuzate de complicitate. Sunt vizate cele din anturajul rapitorului.

SunaTi la 112

Semnalmentele fetei

> Ioana Moisescu are inaltimea 1,64 metri si cantareste 48 de kilograme

> Are ochi caprui si parul saten, lung. Ca semn particular, eleva are o cicatrice de cinci centimetri pe piciorul drept.

>  In ziua disparitiei, Ioana purta o geaca de culoare maro, din fas, cu gluga, blugi si era incaltata cu pantofi sport de culoare alba.