PDL împarte afișe cu parlamentarii USL aflați în grevă

PDL împarte afișe cu parlamentarii USL aflați în grevă

Parlamentarii Opoziției vor fi arătați cu degetul în colegiile în care au fost aleși. PDL va distribui afișe cu pozele senatorilor și deputaților USL pentru ca opinia publică să fie "informată corect" în legătură cu greva Opoziției.

"El este unul dintre chiulangii!", "Ei fac grevă de lux pe banii tăi!" sunt mesajele de pe afișele ce vor fi împărțite de democrat-liberali în colegiile în care au fost aleși parlamentarii USL, pentru ca oamenii să afle că aceia pe care i-au votat sunt "chiulangii".

Anunțul a fost făcut de secretarul general al PDL, Ioan Oltean, iar motivul acestei acțiuni este faptul că Parlamentul a fost pus săptămâna aceasta în situația de a-şi desfăşura activitatea în absenţa Opoziţiei. "Trebuie să vă spun - şi o fac cu maximă responsabilitate - că nu este o stare de confort pentru Putere de a lucra în absenţa Opoziţiei. Nu că nu am putea lucra, am făcut dovada, cel puţin în Camera Deputaţilor, că şedinţa în plen şi în comisii se poate desfăşura şi fără Opoziţie, că putem să ne mobilizăm şi să asigurăm cvormul de şedinţă, dar apreciem că Opoziţia şi rolul parlamentarului, fie că se cheamă deputat sau senator, este acela de a fi prezent în Parlament", a declarat Ioan Oltean. Acolo este locul lui de muncă şi trebuie să participe la şedinţele parlamentare conform ordinii de zi şi programului aprobat de Biroul Permanent", a spus Oltean. "Nu-l vezi pe unul cu bicicleta sau renunțând la salariu"

"În loc să vină la serviciu, ei chiulesc, statul român suportând în fiecare lună 1,4 milioane de euro pentru acest chiul.(...) Este un fenomen politic pe care noi îl condamnăm şi mi se pare firesc ca poporul să ştie. Poporul să ştie că există parlamentari chiulangii", a spus Oltean, precizând că afișele vor fi distribuite în toată țara pentru că toți chiulesc.

Ne puteți urmări și pe Google News

El a mai spus că PDL speră că, prin această acţiune, să determine parlamentarii Opoziţiei ca luni să fie prezenţi în Parlament.

"Am verificat joi. Toţi parlamentarii şi-au ridicat sumele forfetare, 7.000 de lei, 8.000 de lei, 9.000 de lei. Toţi parlamentarii şi-au luat salariile, iar săptămâna viitoare îşi vor lua diurnele. Toţi stau la Marriott sau la Hotel Bucureşti, bine merci. Şi cei ai Puterii, e adevărat, dar ei măcar vin la serviciu. Toţi călătoresc cu avioane pe banii statului. Toţi parlamentarii opoziţiei aflaţi în grevă îşi folosesc maşinuţele. Nu vezi pe unul cu bicicleta sau renunţând la salariu, or mie mi se pare de bun simţ ca, fiind beneficiarii acestor facilităţi, să vină la serviciu", a spus Oltean. CITIȚI ȘI:

  • Hărdău: Voci ale Opoziției mi-au dat asigurări că vin la lucrări. Vocile neagă
  • Deputații USL, momiți să revină în Legislativ
  • Anca Boagiu: Greva Opoziției, doar în Parlament, nu și la televiziuni