Update: Doi bărbaţi din judeţul Buzău au murit miercuri noaptea într-un accident care a avut loc pe autostrada A1, între localităţile Ilia şi Deva, din judeţul Hunedoara. Ei au fost loviţi de un TIR, victimele aflându-se pe banda de urgenţă, unde încercau să repare o maşină.

Traficul a fost blocat, în jurul orei 23,00, pe sensul de mers Ilia-Deva, iar circulaţia autovehiculelor a fost deviată pe DN7 până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului.

„Din primele cercetări, se pare că un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acroşat două autovehicule oprite pe banda de urgenţă, unde conducătorii auto încercau să remedieze o problemă la una dintre maşini. Cei doi conducători auto, ambii din judeţul Buzău, au fost loviţi de autotren şi şi-au pierdut viaţa”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

Una dintre maşinile oprite pe banda de urgenţă transporta, pe platformă, alte autoturisme, scrie Agerpres.

Stirea inițială: Circulația la ora transmiterii acestei știri este blocată pe sensul către Deva.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a anunțat că traficul pe autostrada A1 este blocat, pe sensul către Deva, în urma unui accident care a avut loc pe sectorul Ilia – Șoimuș, la kilometrul 385.

Circulația este închisă pe sensul Ilia – Șoimuș, inclusiv urcarea pe A1, sensul către Deva, de la Ilia. DRDP recomandă participanților la trafic să folosească ruta alternativă DN 68A – Săcămaș DN 7 – Deva DN 7 – nod rutier Șoimuș A1, anunță pressalert.ro.