Dragușanca a ales un stil de viață mult mai sănătos față de restul oamenilor. În timp ce românii se bucurau de bucatele alese de pe mesele de Paște, blondina a considerat că nimic nu este mai de preț decât silueta, așa că a luat atitudine.

Vedeta a ales sportul în detrimentul mâncărurilor de sărbătoare.

La prima oră a dimineții de luni, a doua zi  de Paște, Bianca s-a echipat în setul sportiv și a ieșit în parcul Herăstrău pentru a-și face exercițiile fizice în aer liber, dat fiind faptul că am avut parte de niște zile extrem de călduroase de aceste sărbători. Vedeta nu a ratat ocazia și a publicat două fotografii pe contul personal de Instagram.

Cum a petrecut Bianca Drăgușanu Paștele

Alex Bodi i-a oferit un mega-buchet de flori Biancăi Drăgușanu, în Sâmbăta Mare. Florile primite de aceasta au fost distribuite de diva pe constul de Instagram. Se pare că fostul său soț încearcă din răsputeri să o recucerească, după ce aceasta s-ar fi certat cu Gabi Bădălău.

Bianca Drăguşanu l-a atacat subtil pe Alex Bodi printr-un mesaj postat pe contul acesteia de Instagram. Vedeta a dat de înţeles că afaceristul avea ceva probleme la capitolul relațiilor amoroase.

Bianca Drăgușanu a făcut comparație cu ninsoarea de luna trecută, că nopțile fierbinți petrecute alături afacerist nu au fost chiar așa de spectaculoase. „A nins cinci minute sau, cum ar zice bărbații, toată noaptea”, este mesajul postatde Bianca Drăguşanu.

În prezent Bianca Drăguşanu este ținută în puf de Cengiz Şiklaroglu, un milionar turc devenit cunoscut în țara noastră pentru că a avut o relație cu artista Otilia Bilionera, dar și cu Ioana Filimon de care s-a despărțit cu scandal. Acum, bărbatul s-a îndrăgostit de Bianca Drăguşanu și îi face toate poftele.

Pe strada lui Alex Bodi nu este nici urmă de soare comparativ cu cea a Biancăi Drăgușanu. Milionarul are în prezent probleme mari cu legea.