Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu, distrusă. Toți prietenii fug de diva asta ca dracul de tămâie! „A fost perversă și falsă”
Bianca Drăgușanu, distrusă. Toți prietenii fug de diva asta ca dracul de tămâie! „A fost perversă și falsă”

Bianca Drăgușanu, distrusă. Toți prietenii fug de diva asta ca dracul de tămâie! „A fost perversă și falsă”

Iulia Sălăgean a explicat de ce toți prietenii au părăsit-o pe Bianca Drăgușanu, diva cu un caracter imposibil.

În urmă cu puțin timp se declarau prietene foarte bune, însă acum relația de amiciție s-a transformat într-un război absolut. în ceea ce le privește pe Iulia Sălăgean și pe Bianca Drăgușanu. Mama fiicei lui Alex Bodi a atacat-o fără cruțare pe Bianca, explicând este motivul din cauza căruia a rămas fără niciun prieten, potrivit Antena Stars.

Cât de frustrată să fii să pui o poză cu tine în fundul aproape gol în presă

Iulia Sălăgean a făcut acuzații directe la adresa Biancăi Drăgușanu, după ce în presă a apărut o serie de imagini mai deocheate cu cele două din baia unui restaurant de lux. Iulia este convinsă că cea care le-a dat presei este chiar Bianca, interesată mereu să fie în centrul atenției.

”Nu este din dormitor, este dintr-o baie a unui restaurant din Poiana Brașov. Eram mai multe fete, nu doar eu cu ea. Am râs când am văzut acel articol. Cât de frustrată să fii să pui o poză cu tine în fundul aproape gol în presă. Bianca a pus poza, doar noi aveam poza. Am și făcut, pe baza acelei distracții, din acea baie, un TikTok. Poftiți femeie cu o carieră, în ghilimele, în spate, în vârstă de 40 de ani. A dat cu bățul în baltă și și-a murdărit coroana de noroi”, a spus Iulia Sălăgean.

Bianca Dragusanu

Chiar dacă până acum s-au lansat cu voluptate în atacuri una asupra celeilalte, Iulia Sălăgean a mărturisit că dacă Bianca Drăgușanu ar dori să vorbească cu ea pentru a lămuri controversata, atunci ar accepta pe loc. ”Eu chiar o rog să vorbească cu mine și să spună ce o deranjează. Ea are niște reacții prostești ale unor filme pe care și le produce singură în cap. E foarte simplu să mă sune, eu nu sunt genul de om care să am orgoliu mai mare decât mine, așa cum e ea. A fost prinsă cu mâța-n sac când am avut cearta aceea, dacă nu era adevărat ea putea să vorbească să-mi spună”, a mărturisit Iulia Sălăgean.

Ce acuză prietenii Biancăi: falsitatea și perversitatea

Cât despre motivul din cauza căruia toată lumea a plecat și a părăsit-o pe Bianca Drăgușanu, Iulia s-a referit fără ocolișuri la atitudinea nepotrivită pe care a avut-o cu oamenii din jurul ei.

”Totul e adevăr. A fost o persoană falsă, mi-a dat o lecție foarte bună, eu mi-am deschis sufletul în fața ei, dar ea a fost perversă și falsă. Toți prietenii au trădat-o, toate cunoștințele au trădat-o, vorbește de oamenii ca fiind tradători, dar vorbește despre ea. Ea s-a dat prietena mea”, a mai spus Iulia Sălăgean.

Sursa foto: Facebook

Citește și Exclusiv. Ce le leagă pe Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean de sunt așa bune prietene