Alex Bodi a scăpat de arestul la domiciliu. Ce obligații i-a impus judecătorul

Alex Bodi a scăpat de arestul la domiciliu. Ce obligații i-a impus judecătorul

Omul de afaceri Alex Bodi, judecat într-un dosar de prostituție, alături de alte 29 de persoane, a scăpat de arestul la domiciliu.

Alex Bodi a fost eliberat din arestul la domiciliu. El a fost pus sub control judiciar, dar este în continuare suspect într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Controversatul om de afaceri a fost eliberat din arest la domiciliu, însă trebuie să respecte mai multe reguli.

Alex Bodi să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară de fiecare dată când este chemat și să informeze organul judiciar cu privire la schimbarea locuinței. De asemenea, el trebuie să se prezinte la organul de poliție în raza căruia locuiește, de câte ori este chemat și nu are voie să părăsească țara fără încuviințarea instanței.

Lui Alex Bodi i se interzice să comunice direct sau indirect cu persoanele vătămate, printre ele numărându-se și Iulia Sălăgean, fosta lui soție, scrie us24.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. El este acuzat că a recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze.

Alex Bodi judecat într-un dosar de trafic de persoane

Procurorii au stabilit că Alex Bodi a făcut parte dintr-o rețea care s-a ocupat de recrutarea tinerelor pentru prostituție. Acestea erau seduse prin metoda loverboy sau cu promisiunea unui trai mai bun.

Odată ajunse în străinătate, victimele erau constrânse (fizic şi psihic) de inculpaţi să se prostitueze în folosul lor. În condiţiile în care nu cunoşteau limba, victimele erau izolate de prieteni şi de familie şi nu dispuneau de resurse financiare pentru a se întoarce în ţară la momentul în care îşi dădeau seama de situaţia reală.

În cele mai multe cazuri, femeile erau ţinute în imobile stabilite de inculpaţi, erau transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituţia și controlate permanent.

Procurorii mai spun că au fost şi situaţii în care inculpaţii nu au mai reuşit să deţină controlul asupra victimelor, chiar şi după aplicarea unor corecţii fizice, caz în care pentru a le determina să nu fugă sau să revină la domiciliile lor din ţară le solicitau diferite sume de bani, sume pe care victimele nu aveau posibilitatea să le achite, fiind, astfel, obligate să continue activitatea de prostituţie în beneficiul lor.