Evenimentul Zilei > Monden > Divorțul lui Gabi Bădălău și Gabi Pătrășcanu continuă. Zvonurile despre o posibilă împăcare nu se confirmă
Divorțul lui Gabi Bădălău și Gabi Pătrășcanu continuă. Zvonurile despre o posibilă împăcare nu se confirmă

Divorțul lui Gabi Bădălău și Gabi Pătrășcanu continuă. Zvonurile despre o posibilă împăcare nu se confirmă

Zvonurile despre o posibilă împăcare a lui Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt infirmate de ambii și de declarațiile de la proces. Ei au făcut concesii doar de dagul copiilor și sunt preocupați de viitorul lor.

La scurt timp după ce s-a aflat că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au petrecut un week-end la munte alături de cei doi copii, în ciuda animozităților care există în prezent între ei, multă lume a crezut că se vor împăca.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu și-au lansat noi atacuri

Aflați în fața tribunalului unde a avut loc o nouă înfățișare în procesul de divorț, ambii au negat cu vehemență zvonurile și mai mult decât atât, au lansat noi atacuri unul împotriva celuilalt, relatează Antena Stars.ro .

Multă lume consideră că conflictul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este departe de a se fi încheiat! Prezenți la o nouă înfățișare în procesul de divorț, cei doi au demontat zvonurile conform cărora ar fi ajuns la pace.

După ieșirea din sala de judecată, Gabi Bădălău a mărturisit că nu îl mai interesează mama copiilor lui, ci prioritatea lui o reprezintă cei doi băieți și … atât. Cât despre o posibilă împăcare – nu există nicio șansă.

”Nu mă interesează Claudia, mă interesează doar cum sunt copiii și atât”

”Nu vreau să mai discut. Nu mă interesează Claudia, mă interesează doar cum sunt copiii și atât. Totul e perfect pentru copii. Nu există, 0% șanse, nu există (n.r. – despre o posibilă împăcare)”, a declarat Gabi Bădălău.

Aceeași idee a fost susținută și de declarațiile Claudiei Pătrășcanu. Ea a mărturisit că nu își dorește o împăcare cu Gabi Bădălău. Artista a lansat un atac dur la adresa lui Gabi, mărturisind că afaceristul i-a spus că îi va scoate certificat medical pe motive că are probleme psihice pentru a putea câștiga custodia totală a fiilor lui.

”Acum, dacă am încercat să fie bine pentru copii, nu înseamnă că ne-am și împăcat”

”Doamne iartă-mă! (n.r. – referitor la împăcare) Acum, dacă am încercat să fie bine pentru copii, nu înseamnă că ne-am și împăcat. Nu mai văd această împăcare ca și cuplu.

Astăzi, în instanță, lucrurile au stat cu totul și cu totul diferit. Încerc degeaba să fac ca lucrurile să fie bine pentru copii. Susține că-mi ia copiii! M-a amenințat cu asta din anul 2019. Vrea să mă scoată nebună, să-mi scoată un certificat medical. Mi se pare un pic fabulos și de râs și asta arată că nu-ți dorește liniștea copiilor”, a declarat  Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.