Un pasager aprinde o ţigară în avion, ca şi cum n-ar fi fost nimic grav. Reacţia steward-ului: Video în articol

Un pasager aprinde o ţigară în avion, ca şi cum n-ar fi fost nimic grav. Reacţia steward-ului: Video în articol

Ca şi cum nimic nu e interzis pe lume, un bărbat a scos o ţigară din pachet, şi-a aşezat-o tacticos în gură şi a aprins-o cu un calm şi o naturaleţe desăvârşite. O chestiune cât se poate de normală, dacă fapta nu s-ar fi petrecut într-un avion.

Video-ul l-a imortalizat fâcând incredibilul gest. Interzicera fumatului în interiorul unei aeronave este, la urma-urmei, în vigoare de foarte mulţi ani şi oricine a aflat acest lucru. Cu excepţia ''eroului'' nostru.

Bărbatul se afla la bordul  unui avion care efectua un zbor pentru linia aeriană Spirit Airlines şi tocmai ce aterizase la Mineapolis, în statul american Minnesota. Călătoarea de alături, Anita Russell, a filmat momentul în care omul şi-a aprins ţigara şi a adăugat că autorul infracţiunii respective părea puţin lucid încă înainte de a fuma. Din imagine, se observă cum bărbatul aprinde ţigara, trage un fum adâc în piept, închide ochii şi practic adoarme nepăsător. Nu pare obosit, ci mai degrabă îmbuibat cu stupefiante.

Alertat de pasageri, un steward s-a îndreptat imediat la scaunul infractorului, i-a  actele de identitate, iar odată cu oprirea aparatului de zbor, l-a însoţit pe fumătorul pasionat şi l-a predat forţelor de ordine pentru a continua cercetările.

Ne puteți urmări și pe Google News