Evenimentul Zilei > Politica > Partidul lui Cioloș, pus la zid! Dragnea a găsit punctul vulnerabil. Ce legătură are cu fasciștii
Partidul lui Cioloș, pus la zid! Dragnea a găsit punctul vulnerabil. Ce legătură are cu fasciștii

Partidul lui Cioloș, pus la zid! Dragnea a găsit punctul vulnerabil. Ce legătură are cu fasciștii

Președintele PSD Liviu Dragnea a lansat, sâmbătă, un atac fără precedent la adresa partidului condus de Dacian Cioloș, făcând referire la ideea desființării proprietății înaintată de un membru al PLUS.

Liviu Dragnea a afirmat că PLUS vrea ca românii să nu mai aibă terenuri, case și să fie simplic chiriași și a asemănat în mod indirect partidul lui Cioloș cu fasciștii.

„Am auzit că una din propunerile celor de la PLUS, care n-a fost combătută, este desfiinţarea proprietăţii. Prima dată am spus: dom’le, e o nebunie. Dar să nu faceţi greşeala nici dvs., nici ceilalţi care ne ascultă să credeţi că asta e o glumă.

Aşa au făcut greşeala cu fasciştii acum câteva zeci de ani, i-au luat în glumă. Oamenii ăştia spun lucrurile în care cred şi pe care vor să le facă dacă cumva în România vor ajunge la putere: să nu mai aveţi terenuri, să nu mai aveţi case, să nu mai aveţi nimic. Deci să fim nişte chiriaşi în România. Cioloş, da. Ceilalţi ce spun? Legea salarizării va fi modificată de noi când vom veni la guvernare, legea pensiilor au şi atacat-o. (…) Ei vor ca această ţară să fie nervoasă, supărată, ca să fie divizată mai uşor şi să fie condusă mai uşor”, a afirmat Liviu Dragnea la PSD Ilfov.

Oana Maria Bogdan, considerată de Liviu Dragnea o persoană importantă în partid, a susținut într-o postare pe Facebook renunțarea la proprietate, spunând că „omenirea va reuşi să convieţuiască în armonie abia atunci când acest lucru se va întâmpla”.