Evenimentul Zilei > Sport > Noroc la pariuri în funcție de semnul zodiacal (P)
Noroc la pariuri în funcție de semnul zodiacal (P)

Noroc la pariuri în funcție de semnul zodiacal (P)

Este normal să auzim că oamenii se plâng de faptul că nu sunt prea norocoși. Aceștia sunt siguri că unii oameni s-au născut sub o stea norocoasă, iar alții nu, iar lucrurile nu pot fi schimbate.

Pe de altă parte, există aceia care par să aibă un noroc în multe lucruri, dar ei nu menționează un astfel de lucru din motive evidente. În acest articol vă vă dezvălui  realitatea despre noroc, luând în considerare, bineînțeles, influența pe care o are asupra subiectului semnul nostru zodiacal.

Noroc la pariuri în funcție de semnul zodiacal

Berbec: El nu este chiar regele diverselor case de pariuri sau cazinouri. Graba lui constantă și tendința de a face uneori lucrurile deodată, îl determină ca de multe ori să-și piardă obiectivitatea care îi permite să câștige de fiecare dată când plasează pariuri online, de exemplu.

Cel mai bun sfat pentru Berbec este ca atunci când pariază să ia în calcul întotdeauna  3 sau 4 opțiuni, căutând să se asigure că va câștiga măcar un pariu.

Taur: Taurilor nu le plac pariurile. Pariul sportiv nu este ceva care să le atragă atenția, în final ei pariază doar atunci când sunt aproape siguri de câștig, din acest motiv, această problemă nu le provoacă suferință.

Gemeni: Din păcate, Gemenii nu prea se înțeleg bine cu norocul și nu sunt consecvenți. Gemenii sunt foarte schimbători. Azi pariază la loterie o anumită sumă, mâine fac pariuri sportive, pe o altă sumă.

Rac:  Racilor nu le place foarte mult atmosfera din casele de pariuri. Cu toate acestea, le plac pariurile online. Au noroc la astfel de pariuri și de acolo reușesc să obțină niște bani extra.

Leu: Leului îi place să-și încerce norocul, să câștige sau să piardă. Adrenalina contează pentru el. Așa că el pariază și se bucură de viață cât mai frumos posibil.

Fecioară: Celor din această zodie nu prea le place să parieze, deoarece nu prea cred în șansă și, dacă ar paria, ar face-o când are loc un meci sau o competiție unde ar putea într-un mod științific, să facă o proiecție și să aibă opțiuni obiective bune de câștigat.

Balanță: Deși întotdeauna evită confruntările, balanța încearcă să nu-și schimbe vibrațiile bune pentru nimic, inclusiv jocuri. Așa că, pariază, câștigă, pierde…este curioasă în privința jocurilor atractive. Dacă poate paria, pariază fără doar și poate.

Scorpion: Nu sunt multe de zis. Scorpionului îi plac cărțile, pokerul sau jocurile tradiționale de cărți. Și pariază, bineînțeles. Nu prea are el noroc, dar se distrează pe cinste.

Săgetător: Câștigă pierde, pariază, nu pariază, cu Săgetatorul nimic nu e sigur, depinde de starea de spirit. Poate să joace toată ziua la ruletă, iar a doua zi să fie plictisit și să prefere să meargă la plajă.

Capricorn: Capricornul nu este chiar un prieten al pariurilor sau al unei activități care presupune pierderea timpului inactiv. În orice caz, poate fi atras de monopoly sau un joc similar, unde calculul combinat cu distracția îi va permite să se relaxeze pentru o vreme, dar nu va abuza.

Vărsător: Dacă le place sa parieze? Mult chiar. Nu sunt însă specialiști și nici nu fac multe calcule, de aceea norocul nu le prea surâde. Dar cu toate acestea, pariază fiindcă le place.

Pești: Ei nu cunosc foarte bine sistemele de pariere. Cu toate acestea, le aleg pe cele ușor de manevrat. Pe Pești îi putem găsi în fața unei mașini de sloturi încercându-și norocul. Și au și noroc, căci plâng de emoție când monedele încep să apară.

După cum se poate observa, norocul nu-și face întotdeauna apariția. Dar de multe ori acesta nu contează dacă pasiunea este mare. Așadar, indiferent de semnul vostru zodiacal, vă sfătuim să nu așteptați să vă surâdă norocul, ci să-l căutați până apare.

Este imposibil, dacă dați dovadă de perseverență, de disciplină, dacă vă puneți la punct o bună strategie, să nu apară la un moment dat.

Pentru a-l găsi cu mai mare ușurință, intrați pe biletu-zilei.com pentru a vă informa cum se cuvine despre ponturi la pariuri, agenții de pariuri sportive etc.

Informația înseamnă putere. Cu cât vă veți informa mai bine, cu atât veți reuși să dați peste noroc. Iar atunci veți înțelege că și din pariuri puteți obține bani extra oricând doriți. Mult succes!