Evenimentul Zilei > Actualitate > Părerile cititorilor referitoare la familia tradițională sunt împărțite
Părerile cititorilor referitoare la familia tradițională sunt împărțite

Părerile cititorilor referitoare la familia tradițională sunt împărțite

La numai o zi după începerea campaniei, am primit sute de mesaje de la cititori. După cum am precizat, așteptăm toate mesajele și argumentele, pro sau contra referendumului

Lucian: FELICITĂRI redacției EVZ pentru această luare de poziție pro normalitate! Am observat că oamenii care sunt împotrivă referendumului, cu excepția apartenenților LGBT, sunt foarte ignoranți și confuzi. Și totuși emit vehement puncte de vedere. Este necesar un astfel de referendum pentru a ne apăra teritoriul de viață, noi cei majoritari care prețuim familia constituită dintr-un bărbat și o femeie. De asemenea, ne apărăm dreptul pentru copiii noștri de acum și din generațiile viitoare de a avea părinți pe mamă (femeie) și pe tata (bărbat). LGBT-istii ne obligă să ne apărăm pentru că ei sunt foarte vocali și brutali în a cere, pretinde și inventă tot mai multe drepturi, în felul acesta „mușcând” din viață tihnită a heterosexualului. Cine crede că poate să stea indiferent în această bătălie socială și să rămână nepedpsit de viață se înșală amarnic! A venit vremea că noi cei majoritari să ne apărăm drepturile care ne sunt luate cu asalt. Altfel vom rămâne fără ele… sclavi minoritari P.S. Dragnea joacă la două sau mai multe capete, odată vine cu referendumul și a două oară cu parteneriatul civil, care nu e nici căsătorie gay, dar prea departe nu est. Proștii se agită și ei fac înțelegeri pe sub masă. Adoptarea în această vară a Hotărarii de Guvern 365/2018, care dispune introducerea în manualele școlare a ideologiei de gen, fără dezbatere publică, fără că părintii să fie întrebați și fără că cineva să-și pună problemă incălcării interesului superior al copilului prin manipularea lui la o varstă la care nu are discernămantul necesar de a decide singur. Statul român execută 26.000 de părinti care și-au apărat copiii din calea educației homosexuale. Am semnat pentru inițiativă de modificare a Constituție, căsătorie = bărbat + femeie. Iar la referendum voi mobilizează minimum 10 persoane. care să voteze DA pentru căsătoria dintre un bărbat și o femeie!

Gică Alexandrescu: Codul civil al României intrat în vigoare la data de 1 oct. 2011 Art. 259. Căsătoria. (1) Căsătoria este uniunea liber consimtită între un BĂRBAT și o FEMEIE, încheiată în condițiile legii. (2) BĂRBATUL și FEMEIA au dreptul de a se căsători în scopul a întemeia o familie. În raport de prevederile indicate mai sus, știe cineva dacă în România s-au încheiat altfel de căsătorii decât între un bărbat și o femeie? Dacă știe, să indice locul unde s-au încheiat altfel de căsătorii decât între un bărbat și o femeie și, dacă este posibil, să indice și persoană sau persoanele care au celebrat căsătorii între persoane de același sex!

Puică Constanța: Am jurat că nu mai votez la referendum niciodată. Cel cu 300 de parlamentari a fost validat?

Dana Ionescu: Referendumul este necesar pur și simplu pentru că a fost cerut de 3.000.000 de cetățeni ai acestei țări. Nu trebuie să avem toți aceeași părere, dar avem dreptul să ne-o exprimăm. Doar că…. acest moment este ales pentru a distrage atenția asupra evenimentelor foarte grave din 10 august. Acolo au fost 100.000 de oameni, care și ei au dreptul să se exprime și cărora jandarmeria le-a dat o lecție pentru că au îndrăznit să o facă. Urmează acuzația de lovitură de stat. De aici până la măsuri de tip Erdogan împotrivă oricui care are altă părere este doar un pas. Timp în care PSD-ul culege laurii organizării acestui referendum, de care sincer vorbind, nici nu le păsa. Și tot în acest timp primarii lor împiedică depunerea semnăturilor pentru un alt referendum. Asta se numește folosirea democrației pentru instaurarea dictaturii.