Italienii s-au calificat, după ce, în prima repriză, au marcat de două ori. Scorul a fost deschis de Danilo, în minutul 6, apoi, Floro Flores (14) a dublat avantajul celor din Udine, iar Domizzi a transformat un penalty (51) inventat de "centralul" jocului.

Imediat după primul gol marcat de italieni, fanii greci de la tribuna I au sărit să-i atace pe cei din Udine, care ar fi provocat prin modul ostentativ în care s-au bucurat. Incidentul a fost aplanat repede de stewarzi. Spiritele s-au reaprins cu un minut înainte de pauză, atunci când brichete şi pungi cu seminţe au zburat în direcţia italienilor, ajungând până la masa presei.

Grecii au făcut spectacol în tribune înainte de startul jocului, dar şi pe parcursul acestuia. Elenii au cântat încă din start, iar coregrafia a fost de Oscar. Peluza a desfăşurat un tricou uriaş în culorile alb şi negru, iar cantităţi uriaşe de confettii au zburat pe pista care înconjoară terenul.

Laszlo Boloni a fost foarte calm în prima repriză. Tehnicianul român s-a ridicat în picioare doar atunci când oaspeţii au înscris primul gol.

Costin Lazăr a fost integralist și a evoluat în nota echipei.

Corespondență din Salonic