Actrița, cunoscută pentru seria de televiziune Baywatch, a declarat că singura modalitate de a face față unei crize economice și sociale pe scară largă este o trezire pan-europeană capabilă să meargă dincolo de granițe și naționalități.

Pamela Anderson: "Italia este o țară frumoasă și îmi place foarte mult, de la mâncare la modă, de la istorie la artă, dar sunt foarte îngrijorată de tendințele actuale care îmi amintesc de anii 1930", a scris actriţa pe Twitter.

Salvini i-a replicat pe măsură cu un  tweet obișnuit:

"Din păcate, cu durere, de la un spectator devotat și fan al "#Baywatch", ea nu veți fi acolo la evenimentul din 8 decembrieea nu va fi în această sâmbătă", a scris Salvini pe social media.

Pamela: "Dl. Salvini a declarat recent că – Macron este o problemă pentru francezi -, ceea ce înseamnă că ce se întâmplă în prezent în Franța cu protestele Gilets Jaunes este ceva care se referă numai la francezi. Este gresit. Ceea ce se întâmplă în Franța în aceste zile este o problemă europeană, în același mod în care măsurile anti-imigrante și alunecarea către o nouă formă de fascism în Italia este o problemă europeană", a mai scris vedeta.