Evenimentul Zilei > Actualitate > Pădurar împuşcat la vânătoare
Pădurar împuşcat la vânătoare

Pădurar împuşcat la vânătoare

Un vasluian a fost transferat ieri de urgenţă la Iaşi cu elicopterul SMURD pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, după ce a fost împuşcat la vânătoare.

Constantin Smău este pădurar la ocolul silvic din Băceşti iar incidentul în care a fost implicat a avut loc duminică, în jurul orei 17.48. Rănile bărbatului de 34 de ani sunt severe iar prognosticul medicilor este rezervat. Pădurarul a fost consultat de medici din două spitale şi a apoi a fost dus la Centrul de Cardiologie, pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicală la nivelul aortei abdominale. 
„Pacientul a fost adus în stare de şoc, prezenta numeroase alice la nivel abdominal şi la nivel vertebral”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, de la Spitalul “Sf. Ioan” Iaşi.
Cadrele Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vaslui au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care a avut loc incidentul la vânătoare.
“O parte din colegi fac investigaţii la locul accidentului, o parte au mers la spital, aşteaptă să discute cu victima. Deocamdată nu se ştie exact ce s-a întâmplat acolo dar credem că nu a fost vorba de o partidă de vânătoare organizată”, a precizat Loredana David, purtător de cuvânt la IPJ Vaslui.