Evenimentul Zilei > EVZ Play > Păcălicii lui Dan Barna, personaje demne de bancurile cu Nicolae Ceaușescu
VIDEO

Păcălicii lui Dan Barna, personaje demne de bancurile cu Nicolae Ceaușescu

Dacă nu ar fi vorba despre niște copii și despre niște oameni batjocoriți de niște păcălici incapabili, ar fi de râs cu lacrimi.

Știți deja, trenul Mangalia – Arad, plin cu copii care se întorceau din tabără, a rămas săptămâna trecută blocat pe câmp timp de 9 ore, în zona Fundulea, din cauza lipsei de tensiune în linia de contact. Întrebat de jurnaliști de ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la trenul în care se aflau 1000 de călători, printre care și o sumedenie de copii, Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători, a dat un răspuns de balamuc:

„De ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Ca în orice situație în care un useristplusist se vădește a fi catastrofă, cum ar fi cazurile Vlad Voiculescu, Clotilde Armand, Dan Barna nu putea să nu sară și în apărarea lui Vizante. La lunga listă de domenii în care nu doar că sunt incapabili, dar sunt chiar nocivi, acum se mai adaugă și transporturile.

Aici au atins nivelul lui Nicolae Ceaușescu din bancul în care se spune că a găsit răspuns la grava problema generată de faptul ca majoritatea defecțiunilor trenurilor se întâmplau la ultimul vagon, prin aplicarea soluției genial de simple de înlăturare a ultimului vagon.

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: