Evenimentul Zilei > Sport > Ovidiu Petre, sătul de înjurături
Ovidiu Petre, sătul de înjurături

Ovidiu Petre, sătul de înjurături

Mijlocaşul stelist Ovidiu Petre, unul dintre cei mai buni jucători ai grupării din Ghencea în sezonul de primăvară, susţine că numai un transfer în străinătate l-ar putea ajuta să scape de presiunea fanilor.

„M-am obişnuit cu situaţia, nu mă mai deranjează. Pot să dau şi cinci goluri într-un meci şi tot voi fi înjurat. Dacă o să mă transfer la o echipă din străinătate, probabil că voi fi mai apreciat. Acum mă mulţumesc cu atât“, a spus Petre. Întrebat dacă îl deranjează că stranierii Stelei sunt mai apreciaţi decât el, Ovidiu Petre a răspuns sec: „Nu-mi face plăcere, dar m-am obişnuit cu ideea“. El nu-şi mai lasă nici prietena să vină la meciuri, pentru a nu fi înjurată la rândul ei. „Meciul următor, cel cu Unirea Urziceni, va fi cel mai greu din această primăvară. Mai greu şi decât cel cu CFR Cluj“, a mai spus ieri Ovidiu Petre.

Francezul Habib Habibou nu crede că în Ghencea se vor crea „bisericuţe“, cu românii de-o parte şi stranierii de cealaltă: „În principiu, e greu pentru fotbaliştii străini să se adapteze aici, dar jucătorii români ne-au primit bine şi asta arată că există un grup unit şi nu e vorba de invidie“.