Evenimentul Zilei > Actualitate > „OuiBaDa”, spectacol la Teatrul de Comedie

„OuiBaDa”, spectacol la Teatrul de Comedie

„Un spectacol de  mare atractivitate, provocand emotie si placerea de a admira arta expresiva a dansului, pe melodii de suflet, pentru oricine.”

Astfel este descris spectacolul de teatru-dans pe care Teatrul de Comedie il va gazdui maine-seara, de la ora 19.00. „OuiBaDa” este un spectacol realizat de Fundatia Art Production, la initiativa prestigiosului coregraf Gigi Caciuleanu.

Vor dansa, dupa regulile „impuse” de scenografia Corinei Gramosteanu, Cristina Babalac, Paul Cimpoieru, Rasmina Luisa Calbajos, Doina Nicoleta Georgescu, Lari Cosmin Giorgescu, Catalina Ana Gubandru, Ana Pepine, Lelia Marcu, Cristian Nanculescu, Arcadie Rusu, Casandra Oana Stelea si Levente Szasz. Despre montajul muzical, Gigi Caciuleanu spune ca, „daca spectacolul este conceput ca un clip gigantic (o „plimbare” coregrafica prin universul muzical romanesc de ieri si de azi), montajul muzical a fost gandit ca un travaliu de DJ”.

Veti vedea un spectacol cu „De-ale Pamantului, de-ale lumii, de-ale cerului”, care va va duce „de la indepartat la apropiat, de la particular la universal”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News