Evenimentul Zilei > Politica > Oreste, CÂRTIȚA de la Realitatea TV, Rareş Bogdan, victima colaterală? Apare şi Mossad acum… ULTIMELE DEZVĂLUIRI sunt incendiare
Oreste, CÂRTIȚA de la Realitatea TV, Rareş Bogdan, victima colaterală? Apare şi Mossad acum… ULTIMELE DEZVĂLUIRI sunt incendiare

Oreste, CÂRTIȚA de la Realitatea TV, Rareş Bogdan, victima colaterală? Apare şi Mossad acum… ULTIMELE DEZVĂLUIRI sunt incendiare

Jurnalistul Alexandru Căutiș vine cu noi dezvăluiri despre scandalul de la Realitatea TV, în care este implicat Oreste, dar și Rareș Bogdan.

”Îi adresez public o întrebare lui Oreste Teodorescu: DA sau NU?

Când l-ai dus la Realitatea TV pe Traian Rece știai că acesta a folosit un act cu ștampila BNR falsificată pentru a introduce o fictivă (scriptică) majorare de capital în societatea sa de 164 milioane de euro? Îți spusese cineva de acest lucru, îți arătase careva hârtia de la BNR care atestă falsul? Da sau nu?
Răspunde cu DA sau cu NU, apoi bagă ce știi tu, din alea cu KGB, Mossad, Rusia, vânduții la PSD etc.
Știai? – DA. Sau nu știai? – NU.

Este un episod grav, pe care, dacă nu ești vinovat, ai datoria să-l lămurești rapid public. Pentru că acuzația este foarte gravă. Nu s-a mai auzit în România ca cineva să uzeze de un act având ștampila BNR falsificată!
DA sau NU, știai de acest fapt când l-ai dus pe Rece în studio la Rareș?

Să vedem cine i-a vrut răul lui Rareș. O anchetă DIICOT era în desfășurare la data în care tu l-ai dus pe Traian Rece în studio, ca victimă, nu ca escroc.

Update: Mossadul mi-a transmis acum cifrat că nu acceptă raspuns de genul Ken ve Lo (și da și nu)”, scrie Alexandru Căutiș pe Facebook.