Ludovic Orban a lansat un atac extrem de dur la adrsa Vioricăi Dăncilă, după ce prim-ministrul a declarat că ar vrea să construiască deja celebra autostradă Comarnic – Brașov din bugetul de stat. Președintele PNL susține, într-o postare pe Facebook, că actuala șefă a Guvernului riscă probleme legale serioase și îi transmite acesteia să oprească din fașă un asemenea plan.

Mai jos, aveți postarea integrală a lui Orban:

Telenovela autostrăzii Comarnic – Brașov continuă. Noul episod este horror și în distribuție o are ca principal personaj pe gospodina rătăcită la Palatul Victoria. Ultima întâmplare este anunțul făcut de Vasilica Viorica despre faptul că nu se mai face pe PPP ci va fi declarată de «importanță națională sau de infrastructura critică» și va fi finanțată cu bani de la bugetul de stat, urmând a fi construită tot de consorțiul chinezo-turc, scos din joben pentru PPP.

Mai precis, ce ne spune premierul? Am modificat legea privind parteneriatul public-privat pentru ca să nu mai fie necesara realizarea unei proceduri competitive pentru selectarea constructorului. Atribuim cui vor «mușchii noștri» contractul de PPP. După care decidem că nu mai trebuie să vina consorțiul scos din burtă cu banii necesari pentru construcția tronsonului de autostradă (așa cum prevede un contract de PPP, în care finanțarea lucrărilor este asigurată de constructor) ci îl finanțăm de la buget, din taxele și impozitele plătite de români.

Nu știu cine i-a scris replicile lui Vasilica Viorica, dar parcă tot Dragnea este scenarist. Pentru că treaba asta este «curat murdară» și cu puternic iz penal.

Doamna candidat, după ce că nu ați fost în stare să construiți o autostradă «CAP-COADĂ», acum vreți să dați și un tun, probabil pentru finanțarea campaniei prezidențiale.

Opriți-vă înainte de a fi prea târziu. Altfel, riscați să îi țineți companie șefului de care v-ați lepădat prea ușor. În caz că nu v-a spus nimeni din PSD, vă spun eu. Dacă vreți să construiți orice tronson de autostradă cu bani de la buget, sunteți obligată de lege să faceți licitație”.