Orac: „Dinamo joacă prost de supărare!”

Orac: „Dinamo joacă prost de supărare!”

Antrenorii „câinilor roşii” pun înfrângerea din meciul amical cu Astra Ploieşti pe seama amărăciunii trăite în sezonul trecut.

Dinamo a început cu stângul pregătirile pentru noul sezon. Înfrângerea suferită sâmbătă în faţa nou-promovatei Astra Ploieşti, scor 2-4, face ca scaunul tehnicianului Dario Bonetti să scârţâie după doar o săptămână de muncă în Ştefan cel Mare.

Colaborarea româno-italiană de la Dinamo este anevoioasă, rezultând un adevărat telefon fără fir: „principalul” Dario Bonetti dă indicaţii, „secundul” Costel Orac traduce „după ureche”, iar jucătorii se plâng că nu înţeleg nimic. Orac a găsit o explicaţie pentru înfrângerea de sâmbătă: „Îmi place să cred că jucătorii sunt încă mâhniţi după dezastrul din finalul sezonului. Sunt cu toţii trişti”. Managerul sportiv Ionel Ganea: „Totul merge foarte bine!” Noul manager sportiv de la Dinamo, Ionel Ganea, nu e deloc îngrijorat. „Totul merge foarte bine. După o săptămână cu două antrenamente pe zi, meciul cu Astra a fost foarte bun. Atmosfera nu e deloc nasoală, aşa cum se vorbeşte”, ne-a declarat ieri „Ganezul”. Dinamo pleacă astăzi în cantonament, într-o staţiune din Franţa, unde va zăbovi până pe 20 iulie. Din păcate pentru Bonetti, „câinii” au un program cu meciuri amicale foarte dificile. Dinamo întâlneşte echipe celebre din Franţa: Nantes (8 iulie), Marseille (10 iulie), Grenoble (14 iulie) şi Saint-Etienne (18 iulie).

În plus, pe 23 iulie, „roşalbii” întâlnesc pe FC Porto, la Albufeira (Portugalia), în cel mai puternic joc-test din această vară. În cazul în care dinamoviştii nu vor da satisfacţie în aceste partide, Dario Bonetti riscă să fie demis. „Sper că Bonetti se va facă înţeles în aceste jocuri. Până la urmă, ne interesează şi rezultatele”, a recunoscut Costel Orac. În trecut, un spaniol, Esteban Vigo, a fost pus pe liber de Dinamo în plină perioadă de pregătire.

Ne puteți urmări și pe Google News

SINCERITATE „Şi Avântul Prăbuşirea ne-ar fi bătut sâmbătă”

Jucătorii de la Dinamo au, deocamdată, numai cuvinte de laudă despre Dario Bonetti. „Şi Avântul Prăbuşirea ne-ar fi bătut sâmbătă, după o săptămână numai cu antrenamente fizice a câte două ore fiecare. N-am putut face mai mult, deşi antrenorul ne-a spus să tratăm jocul ca pe unul oficial. Ne-a zis: «Daţi-i bice!». Numai că unii nu doar că nu înţeleg italiana, dar nu înţeleg nici româna! Dario e profesionist, ştie tactică şi cunoaşte bine psihologia fotbalistului. Face glume când trebuie, te biciuie când e nevoie. Dar, în România e posibil orice, aşa că nu este exclus să fie dat afară în curând”, ne-a declarat ieri un jucător dinamovist.

„Îmi place să cred că jucătorii sunt încă mâhniţi după dezastrul din finalul sezonului trecut.” Costel Orac, antrenor secund la Dinamo