Opriţi căldura!

Opriţi căldura!

Caloriferele bucureştenilor sunt încă fierbinţi. Mulţi spun că nu ar mai avea nevoie, dar administratorii nu închid robinetele.

Întreţinerea afişată la avizier va fi mare şi pe luna aceasta. Motivul: căldura nu a fost oprită pentru că nu s-au înregistrat trei zile consecutiv peste 10 grade Celsius.

"Noi nu am oprit agentul termic, deşi s-a mai încălzit. Legea spune că numai atunci când sunt timp de trei zile peste 10 grade se poate sista. Oricum, nu mai livrăm cantitatea care se dă iarna", a explicat directorului RADET, Bogdan Becheanu.

Totuşi, asociaţia de locatari care nu mai vrea să plătească, trebuie să facă o cerere la RADET şi să solicite închiderea robinetele de căldură de la subsolul blocului. Facturi ca în februarie

Ne puteți urmări și pe Google News

Deşi caloriferele sunt mai mult reci decât calde, factura la întreţinere pe luna martie nu va fi cu mult mai mică faţă de luna februarie, când pentru un apartament cu trei camere s-au plătit în jur de 600 de lei.

În timp ce administratorii susţin că de vină pentru factura uriaşă ar fi preţul căldurii, directorul RADET susţine că apa şi celelalte cheltuieli administrative sunt mai scumpe de cât energia termică.