Evenimentul Zilei > Actualitate > Opaina: Proprietarii au semnalat lipsa căldurii, costuri ale facturilor prea mari față de cât au consumat
Opaina: Proprietarii au semnalat lipsa căldurii, costuri ale facturilor prea mari față de cât au consumat

Opaina: Proprietarii au semnalat lipsa căldurii, costuri ale facturilor prea mari față de cât au consumat

Facturile la întreținere au fost mai mari în această iarnă decât cele din sezonul trecut în unele localități, a declarat luni, pentru AGERPRES, președintele Federației Asociațiilor de Proprietari din România (FAPR), Radu Opaina.

"Facturile de iarna aceasta la întreținere pentru populație sunt mai rele decât anul trecut din punct de vedere al prețului în unele localități, în condițiile în care nu am avut o iarnă deloc grea. Bucureștiul nu se numără printre orașele unde prețul facturilor e mai mare, pentru că în Capitală prețul a rămas același de vreo trei ani. Cele mai mari (creșteri — n.r.) sunt în Ploiești, cu 45% față de anul trecut, în Turnu Severin — cu 20%", a spus Opaina.

  • Furt sau bătaie de joc? "Cea mai mare factură la căldură în 33 de ani". Şefii Regiilor au inventat luna cu mai multe zile
  • Bătaie de joc la RADET pe bani publici. Primeşti 50.000 de euro dacă eşti dat afară de la RADET
  • EXCLUSIV. NESIMȚIRE- Consilierii – leafă de 7.500 de lei, RADET – pierderi de miliarde. Directorii ar urma să aibă salarii mai mari chiar și cu 2.000 de lei

El s-a referit la scăderea calității serviciului de furnizare a agentului termic. "S-a constatat iarna aceasta mai acut decât anul trecut scăderea calității serviciului. Foarte multă lume s-a plâns că nu are căldură în case, adică furnizorul nu poate asigura minimum minimorum pe care îl are sub contract", a mai precizat Opaina.
În ceea ce privește Bucureștiul, el a informat că proprietarii au semnalat lipsa căldurii, costuri ale facturilor prea mari față de cât au consumat.
"Unii au semnalat că nu mai au căldură sau nu mai au apă caldă, pentru că, din motive independente de voința lor, s-a sistat acel serviciu, chiar dacă era plătit la zi", a adăugat Opaina.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: