"Înregistrarile lui Vlad Cosma şi afirmaţiile lui Iorga Moraru sunt ZERO pe lângă conferinţa de presa a lui Onea. Prin gestica, mimica, modul cum a răspuns la întrebari, cum s-a răstit la jurnalişti, cum i-a certat, cum îi critica ca nu-l întreaba ce vrea el, Onea a demonstrat cât de bolnavă este instituţia DNA.
Dacă Onea asta e şef teritorial DNA, vă daţi seama cum sunt procurorii din subordinea sa?

Când se întorc legile justiţiei în Parlament trebuie introdus în lege ca procurorii să fie evaluaţi psihologic şi psihiatric anual. Onea arată ca un om dezaxat mintal.
Onea a făcut o serie de afirmaţii care pur şi simplu o ingroapă pe Kovesi. A spus el cu guriţa lui că zilnic vorbeşte cu Kovesi. Deci ea e la curent cu TOT ce se întamplă la DNA Ploieşti.
Ceea ce Onea nu a luat în considerare e faptul ca procurorii sunt sub control ierarhic, aşadar el suna ZILNIC la Kovesi sa îi dea raportul şi să ia ordine, nu doar să bârfească.

Eu propun ca si cei de la DNA Oradea, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta să facă conferinţe de presa. Aşa îi vede lumea. Culmea e că Onea se întrebea că de ce se discuta dosarele în presa. Păi nu şefa lui dădea date din dosare pe presă?

Repet, după conferinţa de presă a lui Onea, este imperativa evaluara psihologica şi psihiatrică anuală la procurori", a scris Chris Terhes pe contul personal de socializare.