Editura Evenimentul si Capital

On-line cu Dana Nălbaru

13_Dana_-_Credit_foto_Alex_Traila
Autor: | | 9 Comentarii | 567 Vizualizari

Cântăreaţa a preferat mediul virtual pentru lansarea noilor sale piese.

###Dana Nălbaru (34 de ani) şi-a lansat, recent, pe internet, cel de-al patrulea album de la despărţirea de HiQ, formaţia care a lansat-o. O artistă care se reinventează în permanenţă, aşa ar putea fi descrisă Dana care - după ce a trecut de perioada HiQ "cu greu", aşa cum ea însăşi declară - şi-a croit propriul drum alături de oameni dragi. Cel de-al patrulea album din cariera solo, "One Love", este, spune ea, o premieră: atât textele, cât şi linia melodică îi aparţin în întregime şi, în plus, este primul ei album în limba engleză.
  • "Am lucrat primele două piese împreună cu Sebastian Zsemlye, iar restul cu Alexandru Suciu, colegul meu, care mă însoţeşte şi pe scenă... Este albumul care mă reprezintă cel mai bine şi care marchează împlinirea mea ca artist", mărturiseşte Dana.
Folosindu-se de internet şi de oportunităţile oferite de acesta artiştilor în comunicarea cu publicul, artista a început să-şi lanseze piesele on-line, "una câte una", pe blogul său dananalbaru.ro. Tot aici, ea şi-a deschis sufletul într-o serie de 15 video-interviuri în care destăinuie în premieră aspecte inedite din viaţa ei. "Până şi artiştii mari din străinătate apelează la promovarea pe internet pentru a-şi face muzica auzită", justifică Dana maniera de a-şi face cunoscut albumul. Un model pentru ea ar putea fi reprezentat de Loredana Groza, cântăreaţa al cărei nume este deja sinonim cu nonconformismul. Aceasta a fost primul artist român care a susţinut un concert în direct pe Facebook. "Acum sunt împăcată" Deşi într-unul dintre interviurile postate pe blogul ei vorbeşte despre cât de greu se depăşesc momentele delicate ale vieţii şi cât de dificilă este recuperarea încrederii în sine, Dana spune că nu se teme de singurătate, dar nici nu şi-o doreşte. "Mesajele de pe blogul meu vin ca să îi ajute pe cei care poate nu mai găsesc soluţii la problemele lor şi mă bucur nespus că există o grămadă de oameni care îmi scriu că muzica mea, rândurile mele îi ajută să depăşească momente critice şi să devină mai puternici", ne-a explicat ea. Dana a devenit mai puternică şi este convinsă că nimic din ce i s-a întâmplat de-a lungul vieţii nu este întâmplător. "Sunt foarte împăcată şi cred că nimic din tot ce s-a întâmplat nu a fost degeaba. Sunt mai puternică, mai bună, mai încrezătoare şi mai ataşată de trecutul meu cu Hi-Q ca niciodată". Valorile sale s-au construit pe linişte şi pe mulţumirea alegerilor proprii. "Pentru mine important este să fiu liniştită cu alegerile mele, oricare ar fi acestea", declară artista. <object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/H06h7MHwfG8?fs=1&hl=en_GB&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/H06h7MHwfG8?fs=1&hl=en_GB&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Cine este si cum arata fosta sotie a lui Florian Walter! E o fosta vedeta TV! De ce au divortat cei doi

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Vedete

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI