Omul care l-a făcut KO pe Vladimir Klitschko a murit împuşcat | VIDEO

Omul care l-a făcut KO pe Vladimir Klitschko a murit împuşcat | VIDEO

O nouă tragedie a lovit lumea boxului profesionist. Sud-africanul Corrie Sanders, fost campion mondial la categoria grea în versiunile WBO şi WBU, a murit în această dimineaţă la doar 46 de ani.

Corrie Sanders a fost împuşcat aseară într-un restaurant din Brits (Africa de Sud), în timp ce petrecea la o aniversare de familie.

Trei bărbaţi înarmaţi au intrat în local şi au început să tragă, după care au luat la repezeală mai multe obiecte şi au fugit.

Fostul campion mondial a fost împuşcat în stomac şi în mână. Transportat la spital, Corrie Sanders a decedat în această dimineaţă din cauza complicaţiilor apărute.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Corrie nu a încercat nimic eroic, el a fost doar în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. L-au împuşcat în stomac... A mai fost, de asemenea, o rană la nivelul braţului său", a declarat un martor ocular.

Cornelius "Corrie" Sanders s-a născut pe 7 ianuarie 1966 la Pretoria.

A boxat în ringurile profesioniste între 1989 şi 2008.

Palmaresul lui Corrie e unul impresionant: 46 de meciuri - 42 de victorii (31 prin KO), 4 înfrângeri (4 prin KO).

A deţinut titlurile mondiale la două verisuni, WBO şi WBU.

E unul dintre cei trei pugilişti care l-au învins pe ucraineanul Vladimir Klitschko, actualul deţinător al centurilor WBA, IBF, WBO şi IBO.

Pe 8 martie 2003, la "Preussag Arena" din Hannover, Niedersachsen, Germania, sud-africanul Cornelius "Corrie" Sanders, poreclit The Sniper, îl învingea pe Vladimir Klitschko prin KO în repriza a doua şi îi "fura" ucraineanului titlul WBO.

De-a lungul carierei sale, Cornelius "Corrie" Sanders s-a luptat cu nume grele de la categoria grea, precum Hasim Rahman, Michael Sprott, fraţii Vladimir şi Vitali Klitschko. <iframe src="http://www.youtube.com/embed/mkWVLguwETs" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>