Evenimentul Zilei > Monden > Olivia Wilde se face regizor. Va realiza un film Marvel cu o Super-Woman
Olivia Wilde se face regizor. Va realiza un film Marvel cu o Super-Woman

Olivia Wilde se face regizor. Va realiza un film Marvel cu o Super-Woman

Apreciata actriţă Olivia Wilde, care şi-a făcut debutul în regie în 2019, cu aclamata comedie „Booksmart", va regiza pentru studioul Sony un film din universul Marvel, având drept protagonistă un personaj feminin de inspirație Super-woman.

Portalul Deadline a precizat, miercuri, că se aşteaptă ca Spider-Woman să fie personajul principal al filmului, deşi nu există o confirmare oficială în acest sens. Wilde va scrie alături de Katie Silberman scenariul acestui film, care va fi produs de Amy Pascal.

Cunoscută mai ales din serialul de televiziune „Dr.House”, Wilde a stârnit o amplă surpriză anul trecut cu debutul său regizoral odată cu pelicula „Booksmart”, o comedie spumoasă şi feministă, cu Beanie Feldstein şi Kaitlyn Dever în rolurile principale. Noul film din universul Marvel se alătură unei agende de lucru deja plină a Oliviei Wilde.

Aceasta are, de asemenea, în proiect un thriller psihologic intitulat „Don’t Worry Darling”, cu tânăra și talentata Florence Pugh (cunoscută din filmul „Little Women” al Gretei Gerwig distins cu Oscar, anul acesta,) în rolul principal şi cu staruri masculine precum Shia LaBeouf şi Chris Pine în distribuţie. Un alt film pe care doreşte să-l regizeze este un biopic despre gimnasta americană Kerri Strug, una dintre marile senzaţii ale Jocurilor Olimpice de la Atlanta din 1996.

Sony deţine drepturile cinematografice asupra seriei Spider-Man, pe care le gestionează în comun cu Disney (proprietar al Marvel Studios), după ce anul trecut şi-a reînnoit acordul în urma unor negocieri furtunoase care s-au aflat în pragul eşecului.

„Spider-Man: Homecoming” (2017) şi „Spider-Man: Far from Home” (2019), cu Tom Holland ca protagonist, au avut împreună încasări în întreaga lume de peste 2 miliarde de dolari, relatează EFE, citată de Agerpres.