Evenimentul Zilei > Politica > Olguţa nu înțelege strategia pentru anticipate. „Nu votează investirea guvernului lor!”
Olguţa nu înțelege strategia pentru anticipate. „Nu votează investirea guvernului lor!”

Olguţa nu înțelege strategia pentru anticipate. „Nu votează investirea guvernului lor!”

Olguţa Vasilescu i-a răspuns lui Ludovic Orban pe social media şi-i transmite acestuia că lumea nu râde de PSD, ci de PNL-işti deoarece sunt puşi să nu voteze propriul guvern. 

„Cred că Orban nu realizează penibilul situaţiei”, scrie fostul ministru al Muncii pe social media, şi continuă: „Auzi la el, că râde Europa de PSD dacă votează guvernul lui! Râde planeta, Orbane, că PNL-iştii sunt puşi să nu voteze investirea guvernului lor! Vin în comisii ministrii, se fac de râs şi apoi li se spune de către proprii colegi de partid că sunt prea varză ca să fie votaţi şi că mai bine sunt anticipate! Râd şi curcile de voi!”, a scris Olguţa Vasilescu pe social media.

Reamintim că Ludovic Orban a declarat înaintea audierii miniștrilor în comisii, că PNL face tot ce este necesar pentru a ajunge la dizolvarea Parlamentului, astfel încât să fie organizate alegeri anticipate.

Mai mult, premierul a precizat că obiectivul negocierilor liberalilor în această perioadă este unul singur: de a îndeplini condițiile constituționale pentru a ajunge la dizolvarea Parlamentului.

Orban: ”Singura posibilitate să fie învestit Guvernul pentru a împiedica alegerile anticipate ar fi ca parlamentarii PSD să voteze în favoarea Guvernului. S-ar râde de PSD în toată Europa, dacă s-ar ajunge ca parlamentarii PSD să voteze Guvernul PNL. Eu sunt optimist”, a mai declarat premierul.