Al Hilal a ratat miercuri seară calificarea în semifinale după dubla manşă cu Al Wahda (Emiratele Arabe Unite).

Echipa lui Oli a remizat, pe teren propriu, 1-1, după ce în tur fusese 0-0.

„Felicit adversarul şi, totodată, le mulţumesc fotbaliştilor mei care au făcut un joc bun. Am fost cu siguranţă echipa mai bună, am avut mai multe ocazii de a marca, dar am fost ghinionişti. Am ratat multe ocazii, în timp ce Al Wahda a marcat din prima şi singura ocazie clară pe care au avut-o“, a încercat Olăroiu să pună batista pe ţambal.

Tehnicianul român are un salariu de 1,7 milioane de dolari. Cum obiectivul stabilit de şeici era câştigarea Ligii Campionilor Asiei, acum este posibilă despărţirea de Cosmin Olăroiu.

El a ţinut să precizeze că, în ciuda eşecului, doreşte să-şi continue munca la formaţia saudită. „Vorbind sincer, am declinat oferta fostei mele echipe, Steaua Bucureşti, şi voi rămâne la Al Hilal. Avem multe promisiuni şi vom încerca să dăm o şansă tuturor jucătorilor, pentru a construi o echipă de viitor“, a declarat „Oli“.
 
În semifinalele Ligii Campionilor Asiei s-au mai calificat echipele FC Sepahan (Iran), Urawa Red Diamonds (Japonia) şi Seongnam Chunma (Coreea de Sud).