Evenimentul Zilei > Actualitate > Oficial al FRF, pus SUB ACUZARE de DNA
Oficial al FRF, pus SUB ACUZARE de DNA

Oficial al FRF, pus SUB ACUZARE de DNA

Potrivit pressalert.ro, Gheorghe Chivorchian, secretarul general al FRF, a fost astăzi audiat la DNA Timişoara.

Oficialul de la "Casa Fotbalului" a fost iniţial chemat ca martor, dar ulterior a fost pus sub acuzare de procurorii din Timişoara.  Chiviorchian este acuzat de complicitate la abuz în serviciu și de mai multe decontări duble făcute în perioada în care era președinte al clubului.

Secretarul general al FRF a fost audiat în dosarul care investighează finanţarea ilegală a echipei de fotbal a lui Marian Iancu, Poli Timişoara, de către Consiliul Judeţean Timiş. Gheorghe Chivorchian a fost preşedintele clubului de fotbal Politehnica Timişoara în perioada 2007 – 2011.

După ceva mai mult de o oră de audieri, fostul şef de pe Bega a ieşit din sediul DNA însoţit de avocatul său şi a făcut primele declaraţii.

"Urmează să mai venim şi să răspundem la întrebările puse de domnul procuror. În opinia mea atâta timp cât consiliul judeţean a aprobat şi un prefect nu a atacat-o în contencios mi s-a părut legală. Era un contract care, de fapt, stipula clauze foarte clare, în sensul performanţelor sportive puteau să fie premiate. NU ştiu de aşa ceva (n.r.decontări duble) şi când am mai multe date vă răspund cu drag. O zi bună", a spus Chivorchian, conform sursei citate.