Marţi seara, Radu Tudor a oferit detaii despre momentul în care Gâdea a primit o ofertă din Statele Unite, iar discuţia a venit în contextul în care realizatorul emisiunii „Sinteza zilei” anunţase un parteneriat încheiat între Antena 3 şi CNN.

„O singură dată m-am temut de acest parteneriat. Momentul în care ţie ţi-au făcut o ofertă atât de tentantă încât, sincer îţi spun, până în momentul în care te-ai întors în România de la momentul la care eu am aflat eu m-am temut foarte tare de faptul că ai putea fi tentat de extraordinara ofertă financiară pe care o pot oferi astfel de companii mari şi de consacrarea profesională peste ocean”, a spus Radu Tudor.

Răspunsul care a venit din partea lui Mihai Gâdea a fost unul memorabil şi devoalează un aspect pe care probabil foarte puţini oameni din media l-au cunoscut: „Eu n-o să vorbesc despre asta, dar dacă am primit vreo ofertă a fost din altă parte, nu de la CNN.”

Altfel, Gâdea a dezvăluit tot marţi seara semnarea unui parteneriat între CNN şi Antena 3: „Antena 3, singurul post afiliat CNN din ţara noastră , a parafat documentele prin care trece într-o etapă superioară a parteneriatului cu cea mai mare reţea mondială de informaţii.

Noul acord dintre cele două companii media înseamnă accesul Antena 3 la conţinutul oferit prin CNN Newsroom.

Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva în România, este o premieră absolută în televiziune și vrem ca dumneavoastră să aflați care au fost demersurile noastre și cât de câștigați veți fi – pentru că tot acest efort uriaș este pentru ca dumneavoastră să câștigați. Și veți fi câștigați într-o manieră absolută.”

Mai departe, CNN va produce conţinut original pentru Antena 3, astfel că începand cu finalul acestui an, un program jurnalistic intitulat „CNN hour” va putea fi urmărit zilnic în grila televiziunii de ştiri din România.

Totodată, o secţiune specială a site-ului antena3.ro va găzdui informaţii şi analize originale.

De subliniat este şi că parteneriatul dintre cele două televiziuni de ştiri a fost semnat de Konstantinos Oikonomou, Vicepreşedinte Parteneriate Strategice, din partea CNN şi de Mihai Gâdea, C.E.O. Antena 3.