Evenimentul Zilei > Opinii > Invitatii EVZ > Ofensiva finală a lui Trump! Obama, acuzat că a pus FBI la dispoziția lui Soros!
Ofensiva finală a lui Trump! Obama, acuzat că a pus FBI la dispoziția lui Soros!

Ofensiva finală a lui Trump! Obama, acuzat că a pus FBI la dispoziția lui Soros!

Donald Trump a reușit să iasă basma curată din toate ambuscadele pregătite de adversarii săi din “Statul Paralel”, Partidul Democrat și elitele financiare globaliste. Aflat pe cai mari în sondajele de opinie, cu o economie care pare să-și fi regăsit vigoarea de altădată, actualul președinte pare a avea prima șansă la algerile prezidențiale din noiembrie. Mai mult, în vreme ce adversarii par să-și fi consumat toate cartușele, Trump pare să strângă încă muniție pentru confruntarea finală. Și e vorba de lucruri extrem de serioase...

Trump nu a lansat, încă, niciun atac susținut în justiție împotriva adversarilor săi, deși e evident că are numeroase dovezi despre implicarea “Statului Paralel” și a democraților în orchestrarea scandalului interferențelor rusești în alegerile americane. Sprijinitorii lui Trump caută, de altfel, probe și în ceea ce privește afacerile nu tocmai legale ale viitorilor săi contracandidați democrați. Nici finanțatorii rivalilor nu sunt, însă, neglijați. Nimeni nu știe exact ce conțin dosarele pe care Trump le va scoate la iveală în următoarele luni, dar unele indicii apar, din când în când, în spatial public. Ultimele acuzații îi vizează pe fostul președinte american Barack Obama și pe controversatul miliardar George Soros.

Potrivit site-ului de dreapta Breitbart News, Alan Dershowitz,  profesor emerit al prestigioasei Școlii de Drept de la Harvard, susține  că “filantropul” George Soros i-ar fi cerut lui Barack Obama, pe când acesta era președinte al Statelor Unite,  să investigheze pe cineva, probabil pe un adversar al său. În ciuda insistențelor interlocutorului său, profesorul Dershowitz a refuzat să dezvăluie numele victimei acestui trafic de influență la nivel înalt, mulțumindu-se să declare că  numele va apărea  într-un proces care urmează să fie deschis în curând. Discuția purtată de Dershowitz cu Joel B. Pollak de la Breitbart News spune multe printre rânduri! Vă invit să o citiți cu atenție!

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: EVZ Special, Invitatii EVZ
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: