Oana Zăvoranu, confundată cu Olguţa Vasilescu

Oana Zăvoranu, confundată cu Olguţa Vasilescu

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a prezentat-o, ieri, pe Oana Zăvoranu drept candidat al partidului la viitoarele alegeri parlamentare, încurcându-i însă numele cu actuala PSD-istă care a demisionat din PRM, Olguţa Vasilescu.

„Oana Vasilescu va candida la Bucureşti. Eu îi asigur un loc eligibil la Camera Deputaţilor“, a spus Vadim, în hohotele de râs ale ziariştilor. „Vă aştept cu mielu’“, a replicat Oana Zăvoranu, potrivit Mediafax. Uşor încurcat, Vadim a încercat însă să-şi repare greşeala cu scuza că e „un om nedormit“.

S-a angajat în schimb să o însoţească peste tot în campanie, chiar dacă proaspăt-anunţata candidată a dat de înţeles că nu intenţionează să-şi schimbe stilul vestimentar sau discursul în noua postură. Mai mult chiar, liderul PRM şi-a stabilit ca ţintă să umple parlamentul de vedete.

„Dacă nu o să vă aduc eu numai cântăreţi şi actori, şi vedete de genul acesta... Dacă vor vot uninominal, vom face un parlament de genul acesta şi nu e nicio supărare“, a spus el, contestatar public al votului uninominal. Cât despre propria-i candidatură, Vadim a anunţat că se gândeşte să intre în cursa pentru Senat în sectorul 6, în zona Drumul Taberei, unde a stat „zeci de ani“.

Ne puteți urmări și pe Google News