Evenimentul Zilei > Monden > Oana Roman, umilită de un transsexual celebru: „Mi-a furat soțul!”
Oana Roman, umilită de un transsexual celebru: „Mi-a furat soțul!”

Oana Roman, umilită de un transsexual celebru: „Mi-a furat soțul!”

Oana Roman este la pământ. Soțul ei ar fi picat în „capcana” întinsă de un transsexual celebru în România. „Mi-a furat soțul”, a declarat vedeta.

Delia Rexha, un transsexual celebru din România, a ieșit la „atac” cu noi declarații despre scandalul în care este implicat alături de Marius Elisei, soțul oanei Roman.

Deși relația părea că merge din ce în ce mai bine, chiar dacă au avut o mică ceartă la finalul anului 2019, se pare că lucrurile nu sunt atât de liniștite în familia Roman. Marius Eliseu ar fi fost prins pe „picior greșit” cu transsexualul Delia Rexha.

Se pare că cei doi s-ar fi cunoscut pe o rețea de socializare și ar fi avut mai multe conversații interesante, scrie Cancan. Ginerele fostului premier Petre Roman nu ar fi fost deranjat chiar deloc de faptul că Delia este un transsexual, ba chiar ar fi organizat și o întâlnire.

„Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea / Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta. / Păi să văd cum scap de Oana, îi găsesc eu ceva motive și vin câteva zile la tine”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-ar fi trimis Marius Elisei.

„M-a sunat de pe un alt număr și pe fundal se auzea o voce care zicea «Hai lasă-mă, du-te la ea»”. Sunt sigură că era vocea Oanei. M-a sunat și mi-a reproșat că i-am furat soțul. Dacă nu are grijă de bărbatul ei, ce vină am eu? Ei știu că totul este adevărat, dar Marius nu vrea să recunoască. Minte când spune că se afla în stare de ebrietate”, a declarat Delia Rexha.