Evenimentul Zilei > Monden > Oana Roman a ajuns la spital după Crăciun! Prin ce trece vedeta. Este incredibil!
Oana Roman a ajuns la spital după Crăciun! Prin ce trece vedeta. Este incredibil!

Oana Roman a ajuns la spital după Crăciun! Prin ce trece vedeta. Este incredibil!

Oana Roman a ajuns de urgență la un spital din București după ce fiica sa s-a îmbolnăvit. Se aflau în mașină, în drum spre munte, când micuței i s-a făcut foarte rău.

Oana Roman a ajuns de urgență la spital cu fiica sa, iar medicii care au consultat-o pe Isa au decis să o interneze imediat. La scurt timp după ce s-a instalat cu fetița ei în salon, vedeta a făcut publică situația pe care o traversează și i-a îndemnat pe toți să fie atenți cu sănătatea lor, scrie Cancan.

Potrivit dezvăluirilor făcute în urmă cu puțin timp, ea împreună cu Marius Elisei și fata lor ajunseseră de curând la munte, unde și-au rezervat bilete pentru vacanța de Revelion.

În această după-amiază, Oana Roman a făcut cale întoarsă de la munte în Capitală, după ce starea de sănătate a fiicei sale s-a înrăutățit. Isa a făcut febră extrem de mare, 40, iar vedeta și soțul său, Marius Elisei, au decis să o aducă spital. Virusul gripal a făcut ravagii în organismul micuței, care, momentan, se află internată și este sub stricta observație a medicilor.

„Vacanța noastră de iarnă nu a mai început. Isa a făcut febră 40 și nu a cedat la niciun medicament. Ne am întors la București, deși ajunsesem la munte, și ne-am internat la @sanador.romania pentru tratament și analize! Doriți-vă sănătate! Atât!”, a scris Oana Roman pe contul său oficial de Instagram.